2777
2789

عکس بذار

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خانوم گل من زیاد وارد نیستم. فقط چون برای خودم چندماه پیش خیلی تو اینترنت گشتم متوجه شدم اون نمودارا چون زیر خط هست و از طرفی عددهاشم خیلی بزرگه، یعنی جوابش خوبه. نگران نباشید. دکترم خب قطعا نشون میدید. غربالگری دومه فکرکنم. آره؟ 

راستی دوست عزیز اسمتون معلومه ها. 

منم امروز باید برم سونو. ۲۹ هفتمه. لطفا برام دعا کن همه چی عالی باشه و دلشاد باشم

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
ببخشید بلد نبودم الان گذاشتم 

اسمت افتاده پاکش کن، ریسک نداری خدارو شکر عالیه ، ببین عدد ان تی چنده

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
خانوم گل من زیاد وارد نیستم. فقط چون برای خودم چندماه پیش خیلی تو اینترنت گشتم متوجه شدم اون نمودارا ...

سونوی دوم هم مگه باز باید بری ازمایش؟؟

وای ک‌این ازمایش و سونو ها چقد استرس اورن

الان باز دقت کردم. عدد ریسک شما یک به هفت هزار و سیصده. که خیلی خیلی عاااالیه. مال من یک به ۲۸۰ بود که ناچار شدم سلفری دادم اما شکرخدا نتیجه خوب بود. هرچی عدد ریسک بالاتر باشه بهتره. ان شاءالله عصر هر دومون خوشحال از مطب دکتر میایم بیرون. 

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
سونوی دوم هم مگه باز باید بری ازمایش؟؟ وای ک‌این ازمایش و سونو ها چقد استرس اورن

اگر غربالگری اول ریسک داشته باشه یا سن مادر باردار بالا باشه، دکتر بنابه صلاحدید خودش پیشنهاد میده غربالگری دوم هم انجام شه. البته الان فکرکنم دیگه خیلی از دکترها نظرشون اینه انجام بشه بهتره. یه آزمایش خونه سخت نیست. فقط بحث هزینه و از طرفی استرسش مطرحه