2777
2789
عنوان

عفونت

211 بازدید | 13 پست

سلام کسی اینجا عفونت شدید داشته ک رفع شده باشه؟ چند ماهه ک عفونت دارم و قرص و پماد واژینال استفاده کردم همراه قرص خوراکی تاثیری نداشته یک ساله تو اقدام هستم ولی بخاطر عفونت نتیجه نمیگیرم 

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آب زیاد بخور ماست بخور

شوووورت نپوش 

ترجیحا دامن بپوش یا شلوار گشاد 

زیاد نشین  

بعد از دستشویی خودت رو بشور. 

تو مکان عمومی اگ دستشویی میری شلنگ رو ب خودت نگیر و با دستمال خودت رو تمیز کن. 

دستمال رو از جلو ب سمت عقب بیار 

سلام من عفونت شدید داشتم به قدری که دیگه پریودی هام نامنظم بود ودردشدید داشتم یه سری داروگیاهی از طب ...

مقل ارزق خوبه ولی میترسم استفاده کنم

میشه اسماشو بگی خودم شنیدم 

آب زیاد بخور ماست بخور شوووورت نپوش  ترجیحا دامن بپوش یا شلوار گشاد  زیاد نشین   ...

نکات بهداشتی و خیلی رعات میکنم حتی گل ختمی هم میخورم 

مقل ارزق خوبه ولی میترسم استفاده کنم میشه اسماشو بگی خودم شنیدم 

من گل زردمیخوردم زاجم استفاده میکردم خوب بودم ولی خب کامل عفونت برطرف نشد دیگه یع مشاور طب سنتی توتلگرام چندتا داروگیاهی دیگه واسم سفارس داداومد اونابهتربودن

بله من عفونت شدید داشتم. اولش شدید نبود البته. اینقدر خود درمانی کردم و از این داروگیاهی ها استفاده ...

عزیزم من از اول با دکتر پیش رفتم و زیر نطر بودم اما وضعیت تغییری نکرد و نتیجه ای نگرفتم