2789

من تیر ماه هر دو فکم ۵۰۰ تومن شد

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند تا دندون بود تقریبا؟

۳۲ تا 😁 جرمگیری کل دندونارو میکنن تعدادی نیست

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
واسه دخترم فک بالا و پایین گفت ۱تومن ..یک روز رفتم بهداشت برای بارداری دیرم دندون پزشکی داره دوتا فک ...

واقعااا 

بعد سفید میشه دیگه؟🥲

یـہ تـ‌ار مـ‌وش کہ سهلہ...!••͜فکـ‌رشـ‌م بہ کـسـے نـ‌مـ‌یـ‌دم!♡
۳۲ تا 😁 جرمگیری کل دندونارو میکنن تعدادی نیست

اهان

۵۰۰ تومن ک خوبه باز

بیمارستان رفتی یا مطب؟

اره ..برو بهداشت ببین دندون پزشکی هست ..ازشون سوال کن مثل یه تیکه از دندونم شکست واسم درست کرد ۳۰۰ گ ...

بهداشت ما دندون پزشکی نداره متاسفانه

منم بچه بودم یک تیکه از دندون جلوییم شکسته باید چیکار کنم؟

اهان ۵۰۰ تومن ک خوبه باز بیمارستان رفتی یا مطب؟

اره قیمتش خوب بود   مطب رفتم

دفرچه تامین اجتماعی داری؟

اینجا هزینه دکتر و اینا خیلی زیاده

درمانگاه شهرمون دندون پزشکی داره