2777
2789
عنوان

دکلره مو ؟

1396 بازدید | 16 پست

موهام خشکه و نازک چند ساله کامل دکلره نکردم فقط جلوش فیس فریم در آوردم حال موهام یکم بهتر شده به نظرتون رنگ معمولی بزارم یا دکلره بچه ام شیر میدم واسه فردا نوبت دارم ولی دو دلم ممنون میشم نظر بدید عکس رنگ مو هم میزارم بهم بگید کدوم بهتره و جدید ممنون😘🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه رنگ قهوه ای خوشرنگ بذار 

دکلاره خراب میکنه موهات رو 

تازه دیگه مد هم نیس

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
یه رنگ قهوه ای خوشرنگ بذار  دکلاره خراب میکنه موهات رو  تازه دیگه مد هم نیس

سلام عزیزم،با اجازه استارتر،میشه لطفا منم راهنمایی کنید،من تابحال موهامو رنگ نکردم ،اینم بگم موهام کپ کوتاهه،فردا وقت آرایشگاه دارم،خانمه گفت برات دکلره میکنم و یه رنگساژ خوشگل می‌زارم،من اصلا نمی‌دونم دکلره و رنگساژ چیه،از دختر خالم پرسیدم میگه نکن رنگساژ زود می‌ره موهات زرد قناری میشه،راست میگه؟!الان من رنگ ومش کنم بهتره یا همون که آرایشگر گفت؟من بلوند و زرد واینا  دوس ندارم ،نمیخوامم زود رنگش بپره ،چون اولین و آخرین بارمه که اجازه دارم رنگ کنم دیگه فرصت شارژ ندارم

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
سلام عزیزم،با اجازه استارتر،میشه لطفا منم راهنمایی کنید،من تابحال موهامو رنگ نکردم ،اینم بگم موهام ک ...

دقیقا دکلاره همون بلند شدن یکدست مو هست 

رنگساژ هم کاسبی جدید ارایشگراس 

چون مجبور میشی تند تند بری، یه رنگی روی دکلاره هات بذاره که قرمزی یا زردی موهات رو بگیره 

دکلاره نکن 

اگر مش دوست داری 

رنگ ریشه ی مش رو رنگ قهوه ای تیره انتخاب کن، بعد روشون مش روشن دربیار 

مش کردن هم دکلاره کردنه ولی فقط چنددسته از موهارو مواد دکلاره میزنن 

برای مش هم رنگساژ هست، ولی مثل دکلاره یکدست بعد بیست روز زرد نمیشه موهات

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
سلام عزیزم،با اجازه استارتر،میشه لطفا منم راهنمایی کنید،من تابحال موهامو رنگ نکردم ،اینم بگم موهام ک ...

راستی سلام ببخشید سادم رفت

دقیقا دکلاره همون بلند شدن یکدست مو هست  رنگساژ هم کاسبی جدید ارایشگراس  چون مجبور میشی ...

من کرم قهوه ای دوست دارم،اول موهامو رنگ قهوه‌ای بزارم بعد مش در بیارم؟؟البته موهای خودمم مشکی مشکی نیست یه کم خرماییه

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
من کرم قهوه ای دوست دارم،اول موهامو رنگ قهوه‌ای بزارم بعد مش در بیارم؟؟البته موهای خودمم مشکی مشکی ن ...

اگر مش استخونی دوست داری و رنگ اصلی موهات بهت میاد من جات باشم موهامو رنگ نمیکنم میگم روی موهای طبیعیم. مش دربیاره 

من خودم موهام خیلی مشکیه ،همیشه رنگ قهوه ای بود 

تا اینکه ابان یه اشتباه کردم و موهامو دکلاره کردم 

الانم باز ریشه هاش رو قهوه ای کردم 

این هفته هم باید برم رنگساژ

اگر مش استخونی دوست داری و رنگ اصلی موهات بهت میاد من جات باشم موهامو رنگ نمیکنم میگم روی موهای طبیع ...

عزیزم منم موهام اصلا رنگ نکردم فقط ۳ بار هایلایت کردم وازروی موهام مش در آوردم آخرین بار با فویل بود و خیلی خوشگل شد ولی الان همون شخص خیلی گرون کرده فویلی گفت ۴۵ ولی یه جای دیگه یکی گفت کارش خوبه رفتم وقت گرفتم بهم گفت با کلاه برات مش در میارم  ۱۲۰۰ میشه تقریبا ۹۰ درصد موهام حالا موندم کدوم برم 

فویلی یا با کلاه ؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید ممنونم ,,،🙏❤️

اگه بخوام با فویل دربیارم فقط میتونم به اندازه ی ۱ تومن باشه در بیارم بیشتر نمیتونم هزینه کنم!