2777
2789
عنوان

شماهم اینجورین؟

198 بازدید | 14 پست

من یه بدبختی ای دارم صبرم خیلی کمه.تاچیزی ب ذهنم میرسه باید همون لحظه به شوهرم بگم وگرنه استرس میگیرم وهزار جور فکر میاد توسرم که نکنه مخالفت کنه یا بحث بشه و....اگه آخرشب باشه یا طول روز درمورد خرید،مهمونی،یهو یه چیزی که معلوم نیس اتفاق بیفته میاد تو ذهنم میخوام جلوشو بگیرم.مثل مخالفتش درموردهرچیزی.چکارکنم؟

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کنین مثبت فک کنین خانم،به نقاط مثبت خودتون فک کنین،اون لحظه که هرچی به ذهنتون میرسه سعی کنین به ...

نمیتونم واقعا.مثلا یهو طول روز یه حرفایی یادم میفته که خیلی ناراحتم کرده قبلا باید همونشب که اومد خونه مقدمه چینی کنم براش تعریف کنم

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
نمیتونم واقعا.مثلا یهو طول روز یه حرفایی یادم میفته که خیلی ناراحتم کرده قبلا باید همونشب که اومد خو ...

چی بگم خانم ولی این جوری تعریف کردن همه چی شاید به مرور دیدگاه شوهرتون رو نسبت به شما عوض کنه و شما رو متکی بار بیاره 

چی بگم خانم ولی این جوری تعریف کردن همه چی شاید به مرور دیدگاه شوهرتون رو نسبت به شما عوض کنه و شما ...

نمیتونم جلو زبونم و بگیرم یهو یه حرفی میزنم که تو چهره ش میبینم هیچ خوشش نیومده.بعد باخودم میگم تو چقدر بدجنسی یه دقیقه صبر کن هرچیزی تو ذهنته نگو 

نمیتونم جلو زبونم و بگیرم یهو یه حرفی میزنم که تو چهره ش میبینم هیچ خوشش نیومده.بعد باخودم میگم تو چ ...

میشه خانم هرچی شدنیه ولی خب تمرین میخاد،آره وقتی هر موضوعی بازگو بشه نتیجه خوبی نداره متاسفانه 

میشه خانم هرچی شدنیه ولی خب تمرین میخاد،آره وقتی هر موضوعی بازگو بشه نتیجه خوبی نداره متاسفانه 

درسته باید برم دنبال راهی برا زیاد کردن صبرم بگردم.باعث استرس و نگرانیه همش استرس برامم خوب نیس.ممنون از نظراتتون

درسته باید برم دنبال راهی برا زیاد کردن صبرم بگردم.باعث استرس و نگرانیه همش استرس برامم خوب نیس.ممنو ...

خواهش میکنم خانم کاری نکردم براتون که مستحق تشکر باشم 🙏 به نظر من راحته فقط کافیه قبل از اینکه بخواین حرفی رو منتقل کنین چن بار به خودتون بگین این باعث میشه اون موضوع یا حرف مث قبل واستون مهم نباشه و عادی بشه 

نمیتونم واقعا.مثلا یهو طول روز یه حرفایی یادم میفته که خیلی ناراحتم کرده قبلا باید همونشب که اومد خو ...

همسرتونم همه چیو میگه

خوشبختی ینی چ دور چ نزدیک....هنوز کسی باشد ک بی بهانه دوستت داشته باشد.. 💞💞m💞💞
همسرتونم همه چیو میگه

چیزی نیس ک بگه.منم دارم با خونوادش زندگی میکنم بخاطر همین گلگی دارم همش.امااوم سالی نهایت ۴بار خونواده منو میبینه.اونم تک توک پییش اومده بگه.اون مرده خب اون تصمیم میگیره درمورد کارها ومیاد میگه. منم ازقبل فکر میکنم که هرچه سریعتر تاتصمیم نگرفته نظرمو حرفامو بزنم وبه توافق برسیم

بجای گله کردن زمینه فراهم کن برا مستقل شدن

مثلا خودتم برو سره کار به شوهرت با زبون نرم بگو ازینجا بریم مستقل باشیم.بعد هزار سال پدر مادرت ما سرپناه میخوایم آواره میشیم دیگه اونموقع سختمونه سر سامون گرفتن.هی زمزمه کن.بسنج چقد دارایی دارید و متناسب با همون تو شیپور و دیوار دنبال خونه بگرد و هی بهش پیشنهاد بده.مثال اونایی بزن ک پستقلن و موفقن و کلی عزیزترن پیش خانواده ها همش با زبون نرم.گله کردن چ سود داره

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
بجای گله کردن زمینه فراهم کن برا مستقل شدن مثلا خودتم برو سره کار به شوهرت با زبون نرم بگو ازینجا ب ...

دراصل ما هیچی نداریم خونه ای که توشیم پدرشوهرم بنام شوهرم زده اما طوریکه قانونا اجازه ی فروش و اجاره نداره تاوقتی حیات داره.