2777
2789
عنوان

چیکارش کنم😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 83 پست
دانشجوام ولی کار درمان انجام میدم هنوز مجوز رسمیمو نگرفتم .  خواهرش چ ربطی به خودش داره ؟ این ...

بگردی تو پدر مادرش یا حتی خواهرش یا فامیلای درجه ۱ اش پارانوییدی به احتمال خیلی زیاد هست . ازش بچه دارم بشی احتمال اینکه بچتم این مشکلو داشته باشه هست . ارثیه به شدت . 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
دانشجوام ولی کار درمان انجام میدم هنوز مجوز رسمیمو نگرفتم .  خواهرش چ ربطی به خودش داره ؟ این ...

و اینکه هر وفت قهر کنم اون هیچ وقت نمیزاره تموم کنم همش میگفت عشق پسرخالم با یوی دیگه عروسی کرده تو منو تنها نمیزاری بری همش میگفت ک تا آخر برا خودم میمونی بعد از همه مهم تز یروز تو دعوا گفت حرفایی ک زدی کارهایی ک کردی باعث شده روت حساس بشن و گرنه اوایل اینجوری بودم من ؟ممکنه با حرفایی ک تو دوران دوستی تو دعوا بهش میگفتم من اینو میخام تورو نمیخام حساس بشه؟

از همه دلم گرفته:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی هس آخه خانوادش دوست نداره !معلومه ک هممونو دوست داره آره خودشم میگه تو زن منی ماله منی

بگو مگه من وسایل شخصی یا ماشینت هستم که میگی مال منی و احساس تملک روی من داری .منم یه انسان آزاد و مستقلم که تصمیم گرفتم یه شریک و همراه برای زندگیم داشته باشم

بگو مگه من وسایل شخصی یا ماشینت هستم که میگی مال منی و احساس تملک روی من داری .منم یه انسان آزاد و م ...

والا نمیدونم چشه ولی خب نا گفته نباشه خیلی زیاد دوستم داره فکر میکنم برای این باشه آنقدر محدودیت

و اینکه هر وفت قهر کنم اون هیچ وقت نمیزاره تموم کنم همش میگفت عشق پسرخالم با یوی دیگه عروسی کرده تو ...

نه به این شدتی ک میگی اصلا یه ادم سالم اینجوری نمیشه . افراد پارانوییدی مکانیسم دفاعیشون انکار و توجیه عقلیه ، دقیقا هردو رو داره این شخص . 

انکار میکنن ک شکاکن و با توجیه عقلی اینکه چون دوست دارم روت حساسم و چون فلان کارو کردی حساس شدم و چون خوشگلی حساس شدم و .. توجیه میکنن . از هر قضیه ای بعد منفیشو در نظر میگیرن از یه سلام علیک ساده با یه مغازه دار ممکنه بدترین برداشت و کنه و دعوا بشه 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
ن هیچ کدوم اینجوری نیستن :/

ولی ممکنه بچش بشه . یا ممکنه تو فامیلاش باشه ولی نه به شدت این . خیلی ضعیف تر باشه یا تو ژنشون باشه ولی بروز داده نشده بوده تو این بچشون بروز داده شده . 

والا نمیدونم چشه ولی خب نا گفته نباشه خیلی زیاد دوستم داره فکر میکنم برای این باشه آنقدر محدودیت

نه به خاطر این نیست عزیزم .من خودم هم روانشناسی خوندم هم تجربه شو داشتم . همسر سابقم تو عشق و عاشقی صد پله بالاتر از اینایی که شما میگی بود ولی محدود کردناش به خاطر بدبینی و بیماریش بود نه عشقش . چون بعد زایمان هم مثل آب خوردن گفت طلاق و جداشدیم سر همون پارانوییدش

نه به این شدتی ک میگی اصلا یه ادم سالم اینجوری نمیشه . افراد پارانوییدی مکانیسم دفاعیشون انکار و توج ...

وایی خاک تو سرم فکر کنم اگه ازدواج میکردم کتک می‌خوردم ب شدت رو بیرون رفتنم حساسه ها چادری باید باشم من پسر دایم همسن خودمونه میاد پیش نامزدم من از ترس صدام در نمیاد چون اگه ی چیزی بگم این سریع قاطی کنه نمیدونم بعدش چی میشه 

درسته بعضی ها فقط روی زنشون اینجورین؟این میگه فقط زنم

ولی ممکنه بچش بشه . یا ممکنه تو فامیلاش باشه ولی نه به شدت این . خیلی ضعیف تر باشه یا تو ژنشون باشه ...

بمیرم براش حتما خودشم عذاب میکشه 

هر روز میگه قسم بخور بیرون نمیری

وایی خاک تو سرم فکر کنم اگه ازدواج میکردم کتک می‌خوردم ب شدت رو بیرون رفتنم حساسه ها چادری باید باشم ...

اره اکثرا فقط رو زنشون اینجورین . بهرحال گفتنیارو گفتم امیدوارم تصمیم عاقلانه ای بگیری با توجه به شرایطت

برات ارزوی خوشبختی میکنم❤️

اره اکثرا فقط رو زنشون اینجورین . بهرحال گفتنیارو گفتم امیدوارم تصمیم عاقلانه ای بگیری با توجه به شر ...

مممنونم عزیزم انشاله بهترین خانوم دکتر بشی عزیزم آرزوی خوشبختی دارم براتون❤️🙂

میشه تاپیکمم گزارش بزنید حالم گرفته شد نمیخوام ببینمش

مممنونم عزیزم انشاله بهترین خانوم دکتر بشی عزیزم آرزوی خوشبختی دارم براتون❤️🙂 میشه تاپیکمم گزار ...

مرسی عزیزم بهترین دعارو در حقم کردی 🥺❤️😍💋

گزارش بزنن کاربریتم میترکه فردا لینکشو بذار تاپیک نینی یار بترکونه برات