2777
2789
عنوان

چیکارش کنم😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 83 پست
عزیزم من روانشناسم قطع به یقین میگم بهت این ادم اختلال شخصیت پارنویا داره و پارانویید درمان نداره. ت ...

وواقعااا الان شما دانشجو هستید یا دکتر🥲

ی چیز و بگم اینا طبیعیه ک من بهش میگم میخام محیط زنانه کار کنم میگه ن نمیزارم 

ولی خب مثلا میگم ابجیت میگه اون بمنچه و میگه فقط ب زنم گیر میدم من من خاهرشو دیدم مو کج میکنه ارایش میکنه سرکار میره ولی میگه تو نع فالورامم چک میکنه با پسر عمه دایی ک حرف نمیزنم سلام فقط فالوشونم نمیتونم کنم

از همه دلم گرفته:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هه فکر کردی بخاطر دوست داشتنه نه اینا مریضن شکاکن 

خاک عالم ب سرم

ولی خداییش بی نهایت دوستم داره ولی خب خودش میگه خودت حساسم کردی لعنت ب من اوایل اینجوری نبود خب

خب بذار سیبیلات دربیاد

شیوم نکن

چیزیم گف بگو خودت نچرال دوس داشتی

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//

وواقعااا الان شما دانشجو هستید یا دکتر🥲 ی چیز و بگم اینا طبیعیه ک من بهش میگم میخام محیط زنانه کار ...

الان مثلا فکر کردی خواهرشو دوست نداره شما رو دوست داره ؟ نه قصه اینه که میدونه نمی تونه روی خواهرش تسلط داشته باشه ولی روی شما میتونه 

وواقعااا الان شما دانشجو هستید یا دکتر🥲 ی چیز و بگم اینا طبیعیه ک من بهش میگم میخام محیط زنانه کار ...

دانشجوام ولی کار درمان انجام میدم هنوز مجوز رسمیمو نگرفتم . 

خواهرش چ ربطی به خودش داره ؟ این اقا با هرررر زنی ک نامزد بشه همین وضعیتو داره روی شریک حسیش این احساسو داره بیماره ۱۰۰ درصد میگم بدون یک ذره شک . 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
الان مثلا فکر کردی خواهرشو دوست نداره شما رو دوست داره ؟ نه قصه اینه که میدونه نمی تونه روی خواهرش ت ...

کی هس آخه خانوادش دوست نداره !معلومه ک هممونو دوست داره آره خودشم میگه تو زن منی ماله منی