2777
2789
عنوان

کیا تو نوجوونیشون خیلی جوش میزدن؟

593 بازدید | 50 پست

دختر خالم الان۱۶ سالشه بنده خدا خیلی جوش میزنه سرسیاه سرسفید و چرکی، قرمز، و همه جای صورتش هم هس تقریبا هرچی دکتر پوست رفته تاثیر نداشته چیزای طبیعی هم میزنه به صورتش ولی هیچ 

منم نوجوونی خیلی میزدم یه صابونی یه خانوم روستایی واسم درست کرد زدم معجزه بود برا صورتم، متاسفانه یادم نیس که ترکیباتش چیا بود که بهش بگم 

لطفا بگین برای درمان جوش نوجوون چی خوبه پیشاپیش مچکر💙

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

به مرور زمان خودش میره تگه دستکاری نکنه

برای هم آرامش باشیم...🌱💛   خدایا شکرت        عضو گروه بامداد خمار (وزن۵۶ ، قد ۱۶۰ ، هدف ۵۰) من میتونم😍🦋 شروع رژیم (۴۰۱/۱۱/۲۶)   ۱۲/۴ یک کیلو کردم کردم و شدم ۵۵😌   ۱۲/۱۵ (۵۴)😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مرور زمان خودش میره تگه دستکاری نکنه

متاسفانه بااینکه دستکاری نمیکنه جاش مونده، الانا تقریبا خیییلی کم جوش میزنه ولی حتی جوشای دوسال قبلشم مونده جاش روی صورتش، خیلیا دستکاری میکنن یا میترکونن جوشارو ولی صورتشون صاف من خودم از نزدیک دیدم

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

من ابلیمو میزدم ولی جوشام کم بود 

اتفاقا ابلیموی طبیعی و تازه میزد بع صورتش چندماه زد ولی خیلی تغییری نکرد، فقط بعضی جوشاش کوچولوتر میشد ولی میگم که جوشای چندسال قبلشم جاش هست رو صورتش

خودش درست میشه .بنظرم باید زده بشه چون همه نوجونیشون این جوش ها رو میزنن مال من شکر خدا ماشالاتازگیا ...

والا خود نوجوونی روح و روان ادم بهم ریخته اس😂 دیگ این جوشا بدتر میکنه 

من خودمم داشتم واقعا درکش میکنم هرکیو که از جوش میناله، مخصوصا که هرکی منو میدید بلا استثنا میگفت صورتتو ترکوندی با این مقدار جوش زدنات😑 

اتفاقا ابلیموی طبیعی و تازه میزد بع صورتش چندماه زد ولی خیلی تغییری نکرد، فقط بعضی جوشاش کوچولوتر می ...

همین ابلیمو بیشتر باعث میشه جوشاش ردش بمونه 

هر چیزیو‌بگو نزنه

مامانم اینقدر زیباست که گاهی باورم نمیشه واقعیه…❤️
همین ابلیمو بیشتر باعث میشه جوشاش ردش بمونه  هر چیزیو‌بگو نزنه

اخه میدونی که دختر نوجوون حساسه رو صورتش و زیباییش، هرچیزی که بهش میگن یا تو نت میخونه میزنه به صورتش ولی فایده نداره 

گفتم اینجا بپرسم شاید یچیزی که یکی ازش نتیجع گرفته پیشنهاد بده بگم بهش

اخه میدونی که دختر نوجوون حساسه رو صورتش و زیباییش، هرچیزی که بهش میگن یا تو نت میخونه میزنه به صورت ...

به نظرم خوددرمانی بدترین روشه 

مامانم اینقدر زیباست که گاهی باورم نمیشه واقعیه…❤️

فقط تا میتونه جوشا رو دست نزنه و انگولکشون نکنه ، چون جاشون بد میشه. بعد سن بلوغ کمتر میشن/

صورتشو با صابون فیروز بشوره

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
به نظرم خوددرمانی بدترین روشه 

دکتر هم رفته دخترخالم کلی هزینه پماد و قرص و ... کرده اخرم هیچی به هیچی