2777
2789
عنوان

به این ادم چی میگید؟

287 بازدید | 44 پست

ادمی که مدام میخواد تمام مسائلتو بدونه و به اصطلاح ازت حرف بکشه ولی از خودش در حد یه کلمه هم بروز نمیده یا وقتی بروز میده که کار تمام شده... میخواد تو باهاش صمیمی باشی اما خودش صمیمی نمیشه. با این ادم چجوری برخورد میکنید؟ به این ادما چی میگید؟ تجربه داشتید تا به حال؟

آدمِ پدصگ 

دوست صمیمی من اینجوریه 

منم کلا دختریم که کافیه دو گوش شنوا پیدا کنم کل زار و زندگیمو تعریف کنم 

تف تو این زندگی 

شده آیا...؟ گله از جان به خدایت بکنی؟ و فقط هی نشود هی نشود...؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تجربه دارم ولي اون از منم سوال نميپرسه خودم بايد تعريف كنم خودشم چيزي نميگه

من دوس دارم دوستم مث خودم باشه همه چيشون رو باشه دوتا رفيق صميمي

اون وقتي مال خودشو بعدش بهت ميگه ميخواد چشم نخوره

آدمِ پدصگ  دوست صمیمی من اینجوریه  منم کلا دختریم که کافیه دو گوش شنوا پیدا کنم کل زار و ...

اگر نیاز به کمکم داشتی، میتونی روم حساب کنی

پیوسته در تاریخ زمانی فرا می‌رسد که انسان شجاعت بیان احساساتش را دارد. 

فامیله یا غریبه؟

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
من تجربه دارم ولي اون از منم سوال نميپرسه خودم بايد تعريف كنم خودشم چيزي نميگه من دوس دارم دوستم مث ...

عادت کرده ازم مدام میپرسه، دقیقاا منم با ادما صادقانه پیش میرم اما این مورد با سیاست باهام پیش رفت.

اها پس که اینطور...

اسی همچین آدمایی کم نیستن.. سعی کن یا قاطعانه بهش بگی دوس نداری راجبش صحبت کنی یا قطع ارتباط کنی یا ارتباطت رو به حداقل ترین حد ممکن برسونی. 

پیوسته در تاریخ زمانی فرا می‌رسد که انسان شجاعت بیان احساساتش را دارد.