2777
2789
عنوان

توروخدا بیایید

202 بازدید | 25 پست

چکار کنم شوهرم از خانوادش متنفر بشه.خیلی بهشون وابستست.هر روز باید ب تک تکشون زنگ بزنه خبر بگیره.بچه هم نداریم شوهر م ضعیف و اصلا جدی نمیگیره همه غمش خونوادشن .

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وا چرا متنفر شه یه کاری کن کم شه

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....

چه اشکالی داره اخه عزیزم توم بعدن عروس دارمیشی پسرت همینجوری هموغمش میشه تو اگه یروز خبرازت نگیره مطمن باش داغون میشی زیادسخت نگیراگه براتوم چیزی کم‌نمیزاره چیزی نگو که ادم بده تومیشی❣

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️

به روانشناس درست حسابی مراجعه کن و اگه توان‌مالیشو نداری دکتر هلاکویی حلال مشکلات(:

سرچ بزن گوگل یا یوتیوب مشکلتو یا مشابهشو حتما کنارش اسم هلاکوییو بزن 

میاره و کمک بسیاری میکنه