رشته نقاشی اگه وضع مالیت خوب باشه که بتونی گالری بزنی و از پس هزینه هاش بربیای اره خوبه در غیر این صورت بازار کار نداره
اما درمورد خوب بودنش هر رشته ای که دوستش داشته باشی خوبه به علایقت توجه کن من خودم رشته ای که دوست داشتمو نرفتم ولی توصیه ای که به همه میکنم اینه رشته موردعلاقشونو برن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من الان خودم لیسانس نقاشی ام .عکاسی چاپ دستی مجسمه سازی مرمت و خیلی واحدای تخصصی از این قبیل داره ...فقط نقاشی کردن نیست و دروس عمومی هم هموناست..تاریخ زیاد داره .آشنایی با هنر و ...
رشته خوبیه ولی برا من ک اینده ای نداشت
مَن یه عُمره رو صورتم خَنده قاچاقه 🥀 از چی بگم برات؟انتظار داری چی از جیب من در آد؟تو هم مثل منی کم درد نداری ....درد اصلیت اینه که همدرد نداری 💔🥀
رشته خودمم گرافیک بود تو هنرستان هم استعداد دارم هم علاقه اما واقعا نمیدونم ارزش ادامه دادن داره یا ...
ببین گلم نقاشی خرج زیاد داره من الان پنج ساله فارغ التحصیل شدم ولی یادمه هر هفته خیلی خرج میکردم جوری که پدرم عاصی شده بود .نقاشی باید هزینه زیاد بکنی و علاقه داشته باشی .رنگ روغن و بوم میخاد .قلم مو .و خیلی ابزار های دیگه ..قیمت رنگ و بوم هم ک سر ب فلک شده
مَن یه عُمره رو صورتم خَنده قاچاقه 🥀 از چی بگم برات؟انتظار داری چی از جیب من در آد؟تو هم مثل منی کم درد نداری ....درد اصلیت اینه که همدرد نداری 💔🥀
ارزش داره بنظر تون ادامه بدم ؟ از گرافیک انصراف دادم که نقاشی بخونم اما الان آنقدر که لیسانس ...
ببین عزیزم رشته قشنگیه چون رشته خودمه خیلی دوسش دارم اما دارم حقیقتش رو میگم اینده شغلی ندارن ب غیر از گالری زدن یا اینکه پارتی داشته باشی استاد دانشگاه بشی که حتی در اون صورت هم باید اطلاعاتت راجع ب نقاشی زیاد باشه
ارزش داره بنظر تون ادامه بدم ؟ از گرافیک انصراف دادم که نقاشی بخونم اما الان آنقدر که لیسانس ...
من خانوادم همه نقاش بودن اما نه در حد دانشگاه خوندن .من وقتی ادامه دادم چیزای خیلی خیلی زیادی یاد گرفتم .عکاسی .چاپ .مجسمه سازی.مرمت .تاریخ ایران و جهان .
هنر مادر همه رشته هاست عزیزم .این واحد ها رو توش پاس میکنی و خیلی خیلی زیباست خیلی لذت بخشه در صورتی ک پول داشته باشی یعنی اصلا رشته نقاشی انتخاب کردی باید همیشه پول تو جیبی باشه از مداد رنگی و پاستل و بوم و مقوا و کاغذ و قلم مو تمام ابزار نقاشی گرفته تا رنگ های متنوع و عالی برا ارائه کار خوب ..
فدات شم عزیزم ...ببین گلم خیلی خیلی تحقیق کن اما من همشو گفتم برات ..شیرینیه این رشته وقتیه که پول داشته باشی تا بتونی رنگ رو بوم بپاشی با رنگ بازی کنی برای عکاسی بیفتی تو خابونا لذت ببری اما اگه پول باشه ..من وقتی نداشتم خیلی اذیت میشدم ...در کل آینده شغلیش فقط گالری زدنه