فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 عنوان چرا اخه🥵🥵🥵 223 بازدید | 22 پست تاپیک زدم شات گذاشتم خوندید و رفتید خب ی کلام مینوشتید دیگه اه مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍) 1401/12/20 | 02:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 چ بود عزیزم تاپیک قبلیم هست مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
sepid_mo27 عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 912 دوست مجازی یعنی پسره؟ لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید..حاجتروا بشیدانشالله
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 دوست مجازی یعنی پسره؟ بله مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
sepid_mo27 عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 912 خب مشخصه داره میگ نمیخام دیگ باهات حرف بزنم پیگیرنشوبا یه بای مارو خوشحال کن لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید..حاجتروا بشیدانشالله
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 من نخوندم الان اومدم، بزار اینجا بخونیم خب اونجا توضیح دادم ک چی ب چیه مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
sepid_mo27 عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 912 بیخیالش شو برا تلافی بگو منم دقیقا چندوقته هی میخام همینارو بهت بگم خوب شد راحتم کردیهمینقد خبیث😂😈 لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید..حاجتروا بشیدانشالله
dookhtareghavi عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 3631 مفهوم پیام اینه که کلا پیمم نده دیگه بیخیالم شوفقط سین کن تو هم🤷🏻♀️ موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا میگذاریم.
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 بیخیالش شو برا تلافی بگو منم دقیقا چندوقته هی میخام همینارو بهت بگم خوب شد راحتم کردی همینقد ... نه نمیشه اون میدونه من خیلی دوسش دارم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 مفهوم پیام اینه که کلا پیمم نده دیگه بیخیالم شو فقط سین کن تو هم🤷🏻♀️ اخه از اول اینجوری نبود مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
sepid_mo27 عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 912 نه نمیشه اون میدونه من خیلی دوسش دارم خب همینکه میدونه دوسش داری و اینطوری حرف میزنی خیلی برات بدهاصلا جوابشو ندی خیلیییی بهتره لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید..حاجتروا بشیدانشالله
sepid_mo27 عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 912 خب همینکه میدونه دوسش داری و اینطوری حرف میزنی خیلی برات بده اصلا جوابشو ندی خیلیییی بهتره اینطوری حرف میزنهاشتباه تایپی بود لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید..حاجتروا بشیدانشالله
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 مفهوم پیام اینه که کلا پیمم نده دیگه بیخیالم شو فقط سین کن تو هم🤷🏻♀️ همینکارو کردم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)