2821
2789
عنوان

Suddenly you became my everything

3027 بازدید | 16 پست

به قول خودت نمیدونم هایی هست که از صد تا میدونم بدتره

الان به اون نقطه رسیدم که فقط میتونم بگم نمیدونم چی بگم...

چند وقت پیش بهت گفتم تو یکی از بهترین اتفاقای زندگیمی

و تو گفتی الکی...

ولی الان دوباره با شجاعت تمام تکرارش میکنم چون من هیچ وقت بهت احساسمو دروغ نگفتم

بهمن اومد و گذشت و ۱ سال شد..

۱ سال از شروع دوستی که تازه بهم فهموند دوستی یعنی چی...

و من به اندازه تمام این یک سال میخواهم اعتراف کنم

مثلا میخواهم بگم که من به خاطر تو ارمی شدم

و الانم در حال حفظ سومین اهنگ ام😂

حتی شجاعت تکرار دوباره اینم دارم

که دورم پر ادمه ولی هیچکی برام تو نمیشه 

ادم هایی که هیچ وقت به عنوان یک دوست قبولشون نکردم و نمیکنم

اما تو برام یک دوست نیستی

تو برام یک خواهری

من ۸ ماهه که یک خواهر جدید دارم

به همین قشنگی...

تو برام درست مثل یک ستاره دنباله دار وسط یک شب تاریک طولانی زمستونی...

پس به همین قشنگی 

تولدت مبارک آجی قشنگم💛

فرشته مهربونم❤

@تاول  

پ.ن ببخشید اگه خیلی لوس شد😂💔

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟کاربری دست چند نفره 👍

لوووووووس😐😐😐

تولدت مبارک😒❤️😒

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مسخره سه ساعت خوندم

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....
ببخشید واقعا😂💔

😐😑😂

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....

خیلی قشنگ بود.. 

ممنونم که 🫂🥲

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
اهوم💛 ببخشید دیگه  ساعت یک نصفه شب بود مغزم هنگ بود😂💛

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
میگمم گفتی تولد آسمان کی هس؟

۲۳ ام فروردین