2777
2789
نه عزیزم به آدم نا امید بهترشو نمیده شما ناامید هستین از خدا ب امید این نشین ک بهتر شو بده اینها همش ...

یعنی چون ناامید هستم بهترشو نمیده ؟؟اره من خیبلی ناامیدم 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

عزیز دل مگه خدا ب مشکلات ما نیاز داره؟؟مگه خودش نگفته افراد با ایمان کسانی هستن ک ن ترسی دارن و نه غ ...

عزیزم اعتقاد و باور من اوناس ک گفتم دعوا ک نداریم تو نظرت اینه همینجور ادامه بده منم همون ک باورمه نمیخوایم ک بهم تحمیلش کنیم نظر من اون بود ک گفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چون ناامید هستم بهترشو نمیده ؟؟اره من خیبلی ناامیدم 

بله گلم بخدا خودت مانع شدی تو اجازه نده ب شیطان تو نا امید نباش تو از زندگیت لذت ببر ایمانت رو قوی کن ب خدا فقط ب این فکر کن ک خدا حتما تورو ب خواسته ات می رسونه و چرت و پرت های ذهنت ک تورو الکی میگه و تو ب حرفش گوش میدی هم از خدا دور میشی هم از خواسته ات بهش توکل کن بخدا همه چی بهت میده اما ن با ترس و نا امیدی با ایمان ب قول خودش میگه افراد با ایمان نه ترسی دارن و نه غمی ...چرا چون ميدونند حتما ب خواسته شون میرسن

عزیزم اعتقاد و باور من اوناس ک گفتم دعوا ک نداریم تو نظرت اینه همینجور ادامه بده منم همون ک باورمه ن ...

موفق باشی گلم منم خواستم نظرم رو بدم واگرنه نه قصد فضولی داشتم نه چیزی دیگه انشالله همیشه موفق شاد ثروتمند باشی عزیز

بله گلم بخدا خودت مانع شدی تو اجازه نده ب شیطان تو نا امید نباش تو از زندگیت لذت ببر ایمانت رو قوی ک ...

ممنونم بابت حرفاتون .ان شالله بتونم عمل کنم 

خواهش میکنم موفق باشی انشاالله خداوند مسیر درست رو نشون بده و ب تمام خواسته هات برسی میدونم میرسی ام ...

ان شالله بهترین ها نصیب شما و همه انسان های روی زمین .شب شما هم عالی