2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن خدا دردو به دوست خودش میده ک اون دنیا راحت باشیم  این دنیا چیزیش نمونده ولی اون دنیا همیش ...

مگه این دنیا محل کاشت نیست ؟اون دنیا محل برداشت ؟پس چرا میگی خدا کسی ک درد بکشه رو دوست داره ؟مگه خدا ب درد ما احتیاج داره ؟

از اونجایی میاد ک‌ما تعریف درست این دنیا رو نفهمیدیم 

دنیا مسابقه بزرگ ادم شدنه به قول شکسپیر همههه ما یه روزی رو یه صحنه حاضر میشیم و نقاب ها رو از صورتمون برمیداریم و فقط ی سوال از ما میپرسن از این دنیا چ چیزی داری ک با خودت میخوای ببری !؟

در هر رنج غم درس هایی برای زندگی وجود داره 

مثلااا هدف من از اومدن ب این دنیا اینه ک روی این کار کنم ک بی اعتمادب نسبت ب ادم ها کمتر بشه و ب ادم ها عشق بورزم خالق یکتا ادم هایی و سر راه من قرار میده ک باعث بشه من رو این ویژگی کار کنم و...

مثلا من خودم به شخصه همیشه دلم میخواست با اونیکه دوسش داشتم عروسی کنم ولی این اتفاق نیفتاد .و اینکه ی مشکل داریم چندین ساله حل نشده خیلی هم دعا میکنیم ولی فایده ای نداره تاره چندین برابر هم شده .بازم شکر ناشکری نمیکنم ولی دلم میگیره از خییلی اتفاق ها .خییلی چیزهایی ک خواستم ونشد .درسته میگن بهترشو میده ولی کی و کجا 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

مثلا من خودم به شخصه همیشه دلم میخواست با اونیکه دوسش داشتم عروسی کنم ولی این اتفاق نیفتاد .و اینکه ...

نه عزیزم به آدم نا امید بهترشو نمیده شما ناامید هستین از خدا ب امید این نشین ک بهتر شو بده اینها همش دورغ هست من خودم تجربه کردم

مگه این دنیا محل کاشت نیست ؟اون دنیا محل برداشت ؟پس چرا میگی خدا کسی ک درد بکشه رو دوست داره ؟مگه خد ...

احتیاج چیه خدا میخواد اون دنیا زجر نکشیم دردای اینجا هیییچی نیس اون دنیامون خوب باشه مهمه عزیزم❤️

چی چرا گلم؟با هر مشکل و نارحتی گناهات پاک میشه بده؟

عزیز دل مگه خدا ب مشکلات ما نیاز داره؟؟مگه خودش نگفته افراد با ایمان کسانی هستن ک ن ترسی دارن و نه غمی این یعنی چی ؟یعنی یه آدم با ایمان صددرصد ب خواسته اش میرسه .و درباره گناه هم خدا خودش گفته هرموقع توبه کردین خدارو توبه پذیر بدانید یعنی کافی تو فقط توبه کنی نه اینکه با زجر کشیدن گناهت پاک بشه

احتیاج چیه خدا میخواد اون دنیا زجر نکشیم دردای اینجا هیییچی نیس اون دنیامون خوب باشه مهمه عزیزم❤️

نه عزیزم اشتباه میکنی البته خودت میدونی اما کسی ک در این دنیا زجر بکشه صددرصد در اون دنیا هم زجر میکشه چرا چون بی ایمان بوده زجر کشیده واگرنه با وجود خدایی ک خودش رو اول قران ب عنوان مهربان بخشنده آفریده هیچ وقت نمیاد کسی رو زجر بده باعث زجر و ناراحتی هامون بخاطره خودمون هست ک خدارو از ته دل باور نداریم ایمان نداریم