2777
2789
عنوان

حاضرید......

61 بازدید | 7 پست

پرده ی نو ولی دست دوم بخرید با قیمت عالی؟

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا من جهیزیه مو چیدم موکت دست دو گرفتم. ۳۰۰ متر میخواستم😕 نو کلی پولش میشد اول یه جوری بودم، ولی ...

اینم نویه نو هست میگه ۶ ما نصب بوده منم آستر پرده لازم دارم این پرده و آستر خوشکل قیمت مناسب ولی دو دل هستم پس بخرم؟

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
اینم نویه نو هست میگه ۶ ما نصب بوده منم آستر پرده لازم دارم این پرده و آستر خوشکل قیمت مناسب ولی دو ...

من بودم میخریدم.. تقریبی قیمت همون مدل و پارچه رو بگیر.. اگه خیلی به نفعت درمیاد کار درستی میکنی

به قول مامانم شریک عمرت که نمیخواد بشه، الان دیگه هیچکس با یه وسیله تا آخر عمر زندگی نمیکنه.. عوض میکنی

من بودم میخریدم.. تقریبی قیمت همون مدل و پارچه رو بگیر.. اگه خیلی به نفعت درمیاد کار درستی میکنی به ...

بخوام پارچشو بخرم بدوزم حدودا ۵ ۶ تومن در میاد این ۱ میگه

خب عالیه که.. اصلا نزار از دستت بره.. بده یه اتوشویی برق میفته

ممنونم عزیزم 😘