2777
2789

مثلا تا میبیننش میگن فلان جا نبودی ، یا مثلا مشتریم هستی ، یا تورو یه جا دیدم و ... درحالی که اون شخص اصلا اونجاها نبوده یا نرفته 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

تو زندگی قبلیشون اون چهره رو دیدن😊

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای این منم همه برام اشنان تقریبا بعدراست به ذهنم میرسه عه من اینوچندسال پیش فلان مکان دیدم

نه اینی که من میگم‌ اکثره ادمها میگن تو برامون اشنایی فلان شهر نبودی ، میگه‌ نه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
هست جون دل

این چیزی که شما میگید حتی اگه باور بهش درست باشه 

اون شخص چیزی که از زندگیه قبلیش بوده به هیچ وجه به یاد نمیاره کلا کنده شده ، چون جسمش متفاوته 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
این چیزی که شما میگید حتی اگه باور بهش درست باشه  اون شخص چیزی که از زندگیه قبلیش بوده به هیچ ...

روحش یادشه ن جسمش

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
روحش یادشه ن جسمش

روح یه حقیقت واحده 

روح مادی نیست ، پس چطور میتونه با عالم ماده ارتباط بگیره؟

جز اینکه لباسی براش ساخته بشه که به عالم ماده کانکت بشه

و‌اون‌ لباس جسم‌ ماست ، جسم ما هرچه باشه روح مطابق همون جهت میگیره ، اگه جسم زن باشه روح از خودش ویژگیه زنانه بروز میده اگه جسم مرد باشه ، ویژگیه مردانه 

اگه قرار باشه در روح پیش فرضهایی مثله همینی که شما میگی باشع ، هرگز نمیتونه با جسمی کانکت بشه چون دچاره تضاد میشه 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌