2777
2789
عنوان

یه نظر میدید

101 بازدید | 9 پست

یه پسری هست توی فامیل که خیلی مذهبیه و با رفتارش خیلی غیر مستقیم ابراز علاقه میکنه منم بهش علاقه مند شدم ولی نمیدونم چکار کنم به نظرتون به جوزی بهش نشون بدم که منم بهش علاقه دارم؟ میترسم یه موقع چون مذهبیه فک کنه دختر بی حیایی هست یا.. 😢از طرفی هم فک میکنم چون از علاقه من خبر نداره جدیش نمیکنه 

به نظرتون چی درسته چکار کنم؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دورت بگردم اولا خودت اصلاااا وارد نشو و نشون نده علاقتو چون هر مذهبی دنبال ازدواج نیست ب قول نامزدم مذهبی انگلیسی ب شدت زیاده

از شهید تورجی زاده کمک بگیر یه نذری کن هر چی ب دلت اومد ۴۰ شب بخون بگو خدا مثلا اگ درست بود روز چهلم طرف مامانش مثلا زنگ بزنه اگرم زنگ نزد به خاطر تو ک رضای منو بیشتر از خودم میدونی کلا بیخیال شو

حله؟

راهم کاملا تضمینی من خودم جواب گرفتم 

بنده‌ای‌باخداگفت:اگرسرنوشت‌مرانوشته‌ای پس‌چرادعاکنم؟خدا‌گفت:شاید‌نوشته‌باشم‌هر‌چه‌دعا‌کند!˘˘‌ ✨️🪴
چیکار کرد که فکر  میکنی دوست داره ؟

بهم توجه میکنه خیلییی با این که مذهبیه و سربه زیر و واقعا هم سر به زیره چون به دخترای دیگ نگاه نمیکنه بیشتر اوقات متوجه شدم یواشکی نگاهم میکنه یا گاهی اوقات سرتاپای منو برانداز میکنه خیلی تشویق و تاییدم میکنه تو فضای مجازی متوجه شدم یواشکی چکم میکنه و... کلی رفتار دیگ که قبلا نمی‌کرد و با هیچ کس جز من این کار هارو نمیکنه 

بهم توجه میکنه خیلییی با این که مذهبیه و سربه زیر و واقعا هم سر به زیره چون به دخترای دیگ نگاه نمیکن ...

ایشالله به همدیگه برسین 

کاربر barبی هستم . متاسفانه بی دلیل تعلیق شدم خیلی از کاربرا میشناسنم .دوباره پرقدرت برگشتم