2789
عنوان

خیانت دیدن

180 بازدید | 15 پست

خیلی خسته ام خیلی . دو تا دختر ۵ سال و ۲ ماهه دارم ک دومی ناخواسته بوده نتونستم سقطش کنم🥺😔 هم خیانت دیدم ولی زیر بار نمیره کلی پیامک دیدم تو گوشیش حتی شماره و ایدی دختره رو هم دارم  هر روز کارمون دعواست و ب کتک خوردن من ختم میشه اونم جلو دختر ۵ سالم. خانواده ی حمایتگری هم ندارم که فکر طلاق کنم در واقع از دست مادرم ک خوارم میکرد ۱۷ سالگی ازدواج کردم الان ۲۴ سالمه😔 بخدا شاگرد اول مدرسه نمونه دولتی بودم😔 دیگه دوستش ندارم چیکار کنم یکم حال روحیم خوب شه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم هر وقت دیدین شوهرتون در حق تون ظلم میکنه شما هم اصلا احساس کنید وجود نداره فقط برای خودت زندگی کن 

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘
میتونی کار کنی؟

نه کسی رو ندارم حتی ده دیقه بچه رو بگیره 😔 نمیتونمم ب کسی بسپرمش گناه داره😔 از بیرون همه فکر میکنن شوهرم بهترین و خوش اخلاق ترین مرد دنیاست ولی... حتی خانواده خودم اونو بیشتر دوست دارن تا من انقدر ک سیاست داره و زبون بازه😔

عزیزم بابت خانواده ی حمایتگر نداشتن درکت میکنم خیلی سخته😔 منم میخوام جدا شم‌و اگه بابام زنده بود ...

دیگه چقدر تحمل کنیم تمام بدنم رو کبود کرد امروز تا برا تولد برادرش کیک درست کنم ببره سوپرایزش کنه الانم برده با خانوادش دور هم جمع شدن😔 ادم تا کی میتونه تحمل کنه هم خیانت رو هم کتک رو هم بی کسی رو😔

دیگه چقدر تحمل کنیم تمام بدنم رو کبود کرد امروز تا برا تولد برادرش کیک درست کنم ببره سوپرایزش کنه ال ...

من ذره ای خیانتش برام مهم نیست

بره به جهنم

این رحم نداره دادخواست طلاق بدم هزار تا تهمت بهم میبنده خونواده بافرهنگ و آبرومندی دارم آبرومونو میبره

من ذره ای خیانتش برام مهم نیست بره به جهنم این رحم نداره دادخواست طلاق بدم هزار تا تهمت بهم میبنده ...

بخدا قسم منم خیانتشو دیدم ب روش اوردم اومد بهم تهمت بست ک تو با فلانی رابطه داری ابروتو میبرم بخدا قلبم از جا کنده شد از این همه وقاحتش🥺😔