2777
2789
عنوان

رمان گناهکار

356 بازدید | 11 پست

سلام شبتون بخیر

کسی این رمان رو داره بصورت کامل و بدون سانسور ؟

هرجا دانلود کردم سانسور داشت دیگه خسته شدمممم😑

مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

راجب چیه

ی رمان هیجانی عاشقانه کلا جالبه خوشم اومده ازش بیکار شدم گفتم بخونمش

مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗

اگه پیدا کردی ب منم بگو😂💔

تاثیر گذار بود 🙂🤣💔

چرته خیلی کلیشه ایو لوسه واسه بچه دبیرستانی هاس کلی کتاب بهترو قشنگ تر هست که به اطلاعاتت اضافه میکن ...

بخدا سلیقه ها فرق داره😭🤣

کلا رمان خیلی نمیخونم من اینم خب خوشم اومد ازش جالب بود

بخدا سلیقه ها فرق داره😭🤣 کلا رمان خیلی نمیخونم من اینم خب خوشم اومد ازش جالب بود

میتونی به جاش ادبیات جهان بخونی این چیه وقتتو طلفش میکنی میدونم سلیقه ها فرق داره ولی خیلی خیلی مسخرست

واقعا یه چیز جالبشو واسم بگو

میتونی به جاش ادبیات جهان بخونی این چیه وقتتو طلفش میکنی میدونم سلیقه ها فرق داره ولی خیلی خیلی مسخر ...

چه اصراریه حالا  وا

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎
میتونی به جاش ادبیات جهان بخونی این چیه وقتتو طلفش میکنی میدونم سلیقه ها فرق داره ولی خیلی خیلی مسخر ...

خیلی وقت پیش خوندم یخورده زیادی بچه بودم واسه همچین چیزی

الآنم یهو یادش افتادم دیگه رمانای ایرانی همشون مثل همن مثل سریالای ترکی بی و سر و ته