2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وایی خیلیی بده چیکار کردی؟؟

هیچ دیگ بدنم فقط میخارید منم با خالم راحت بودم خودش پزشک هم هستش برا همین میدونست باید چیکار کنه ، تقریبا ۴ روز منی ک همیشه لباسام پوشش کامل رو داشته بدون لباس زیر میموندم از لباسای نازک استفاده میکردم ک البته بعد فهمیدم بعضیاشون ضد خارشن و رفتم خریدم ، خداروشکر خدا از ما گذشت واقعاً 😄اینم بگماا ریزش مو شدیید داشتم

هیچ دیگ بدنم فقط میخارید منم با خالم راحت بودم خودش پزشک هم هستش برا همین میدونست باید چیکار کنه ، ت ...

منم تا الان ابله نگرفتم خواهرم یه هفته بعد زایمان گرفت میترسم عین اون بشم

منم تا الان ابله نگرفتم خواهرم یه هفته بعد زایمان گرفت میترسم عین اون بشم

من نامزدم ک قبلا دوست پسرم بود😅گرفت یه زمانی ولی واقعا مثل من اذیت نشد حتی پسر عموم و پسر عمم ، کلا پسرا چرا چیزیشون نمیشه🤦🏻‍♀️😂

من نامزدم ک قبلا دوست پسرم بود😅گرفت یه زمانی ولی واقعا مثل من اذیت نشد حتی پسر عموم و پسر عمم ، کلا ...

همونو بگوو تازه پوستشونم خیلی خوبه اکثرا😂

راستی تبریک میگم به این همه موفقیت😂تبدبیل دوست پسر به نامزد خیلی سخته😂😂

همونو بگوو تازه پوستشونم خیلی خوبه اکثرا😂 راستی تبریک میگم به این همه موفقیت😂تبدبیل دوست پسر به ن ...

هورموناشون و بدنشون از ما قویتره و حساسیت کمتری داره ، ن خدایی زحمتی بابتش نکشیدم همکلاسی بودیم و منم بی محلی میکردم دیگ اونم پیگیر بود اواخر خیلی😂😂