2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایی خیلیی بده چیکار کردی؟؟

هیچ دیگ بدنم فقط میخارید منم با خالم راحت بودم خودش پزشک هم هستش برا همین میدونست باید چیکار کنه ، تقریبا ۴ روز منی ک همیشه لباسام پوشش کامل رو داشته بدون لباس زیر میموندم از لباسای نازک استفاده میکردم ک البته بعد فهمیدم بعضیاشون ضد خارشن و رفتم خریدم ، خداروشکر خدا از ما گذشت واقعاً 😄اینم بگماا ریزش مو شدیید داشتم

هیچ دیگ بدنم فقط میخارید منم با خالم راحت بودم خودش پزشک هم هستش برا همین میدونست باید چیکار کنه ، ت ...

منم تا الان ابله نگرفتم خواهرم یه هفته بعد زایمان گرفت میترسم عین اون بشم

منم تا الان ابله نگرفتم خواهرم یه هفته بعد زایمان گرفت میترسم عین اون بشم

من نامزدم ک قبلا دوست پسرم بود😅گرفت یه زمانی ولی واقعا مثل من اذیت نشد حتی پسر عموم و پسر عمم ، کلا پسرا چرا چیزیشون نمیشه🤦🏻‍♀️😂

من نامزدم ک قبلا دوست پسرم بود😅گرفت یه زمانی ولی واقعا مثل من اذیت نشد حتی پسر عموم و پسر عمم ، کلا ...

همونو بگوو تازه پوستشونم خیلی خوبه اکثرا😂

راستی تبریک میگم به این همه موفقیت😂تبدبیل دوست پسر به نامزد خیلی سخته😂😂

همونو بگوو تازه پوستشونم خیلی خوبه اکثرا😂 راستی تبریک میگم به این همه موفقیت😂تبدبیل دوست پسر به ن ...

هورموناشون و بدنشون از ما قویتره و حساسیت کمتری داره ، ن خدایی زحمتی بابتش نکشیدم همکلاسی بودیم و منم بی محلی میکردم دیگ اونم پیگیر بود اواخر خیلی😂😂