من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
حال خوب نداشتن.. هیچ وقت حالم خوب نیست تازه غمگینم هستم. لعنت ب افسردگی
منم حالم خوب نیست..بخاطر شکستی که داشتم و ادامه تحصیل دادم فوق لیسانس خوندم یک سال حالم بهتر شد ولی خب حالا که اخرای درسمه بازم دلخوشی خاصی واسه خودم ندارم و واقعا احساس خوبی به زندگی ندارم...شما چی؟ روزهاتو چجوری میگذرونی؟
قربونت❤من هم یک نفر رو دوست داشتم و بهش نرسیدم هنوز که هنوزه میگم شاید اگه کنارم بود زندگیم یه جور دیگه پیش میرفت..و میترسم تا اخر عمر این حسرت باهام باشه...
منم ی شکست عشقی داشتم 2 ماه ازش گذشته. ذهنم سرش خستس. جدای ازاون ی ناامیدی شدیدی دورمو گرفته. از سر ...
چقدر شبیه منی...میتونیم بیشتر همو درک کنیم منم ۲۵ سالمه..با این تفاوت که سه سال از شکست عشقی ام گذشته...ماه های اول خیلی سخت گذشت برام میفهمم چی میگی..💔