2777
2789
عنوان

قیافه من شوهرم برا مردم مهمه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 22 پست

من امشب فهمیدم نباید ملاکم قیافه باشه

چون خوشگل ترین پسری ک تو زندگیم دیدم افتضااااح ترین رفتار رو باهام داشت جوریکه از چشمم افتاد

ترجیح میدم طرف مقابلم باهام قشنگ رفتار کنه تا اینکه خودش قشنگ باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینک همه یه قیافه نرمال داشته باشن مهمه و اینک زن سر تر باشه ولی حرف مردم باد هواست زندگیاشون رو ک میبینی

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜

قیافه هم خب معیاره..وقتی درباره قیافه زن طرف نظر میدن و دل خانمه میشکنه مسلما درباره قیافه شوهر طرف هم نظر میدن شاید باعث ناراحتی شه

کاربریم‌جدیده اما همیشه تو نی نی سایت موضوعات رو میخوندم ولی چون‌ حساب نداشتم نمیتونسم نظر بدم😩گفتم‌که اگه براتون جای سواله توضیح داده باشم. 

فکر کردی بایکی بهترازخودت ازدواج کنی چی میگن ؟پسره ازخودش سرتره روز به روز اعتماد به نفست رو ازدست میدی اونم فیلش یادهندستون می کنه بایکی ازدواج کن که انسان باشه نه ....

خدایا منو به آرزوهام برسون

ببین بزارچیزی بهت بگم 

فقط و فقط خودت مهمی که بخوایش یان 

مایه فامیلی داریم شوهرش زشت ها زززشت 

چاق کوتاه سیاه دماغ پهن چشم ریز اما 

انقدربااخلاقه که همه جااسمش هست حتی اخوددخترعمم عزیزتره  شخصیت داره اخلاق داره 

توهم ببین اگه توچشمتم معمولیه برو سروقت اخلاقش 

ولی اگه هیچ جوره نمیخوایش ردش کن

برا مردم ک مهم نیست 

فقط نگاه و حرفشون هست

که باید خودت و آماده کنی و قوی باشی

در واقع این تویی ک نباید حرف اونا برات مهم باشه

وگرنه بد عذابت میده 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.