2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کسی رو نداری که ازت حمایت کنه ولی خودت خیلی پشتکار داری و به راحتی به هدفت میرسی شخص مورد نظرت هنوز ...

میشه درخاستمو قبول کنی مرسی عاجییییییی

خانواده هامون اگه طاقت شنیدن حقیقت رو داشتن هیچوقت بهشون دروغ نمیگفتیم🥲️
مهندس عمران

از منم بگو😔😔کی ازدواج‌میکنم؟چند سالگی؟غریبه یا فامیل؟لطفا بگو حالم خوب نیست اصلا.الان نزدیک‌۲۲ سالمه😔

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!

عزیزم میشه برای منم بگی لطفا🥰

نامزدم دوسم داره؟چه حسی بهم داره 

خیانت میکنه یا به عشقمون وفاداره؟

الان که قهریم کی آشتی میکنیم و پیام میده؟

خواهش میکنم لطفاا بگین ممنون براتون آیت الکرسی میخونم🙏❤️😭😭

اگه اینو میبینی ازت میخوام که😔😭برام دعا کنی تا آرامش بگیرم و زندگیم درست بشه منم طعم خوشبختیو‌ بفهمم چون بد عدالتی بود که منی که ۱۷ سالمه نامزدم بهم خیانت کنه و بخوام طلاق بگیرم در حالی که عاشقشم..خدایا بهم کمکم کن بقیشو‌ پشتم باش😥😥💔💔
میشه برای منم بگی بچم دختره یا پسر

بچت دختر شد یا پسر؟

اگه اینو میبینی ازت میخوام که😔😭برام دعا کنی تا آرامش بگیرم و زندگیم درست بشه منم طعم خوشبختیو‌ بفهمم چون بد عدالتی بود که منی که ۱۷ سالمه نامزدم بهم خیانت کنه و بخوام طلاق بگیرم در حالی که عاشقشم..خدایا بهم کمکم کن بقیشو‌ پشتم باش😥😥💔💔