2777
2789
عنوان

خانم های همدانی بیایید

523 بازدید | 14 پست

چندتا مرکز خرید معرفی کنید مانتو برا عید میخام بیام همدان بخرم کیف و کفش جنس خوبم بگید بهم کجا برم بخرم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

عزیزم مرسی بابت اسم کابینت ها❤

شرمنده اومدم تاپیکت مزاحمت شدم 

تو تاپیک های قبلت متوجه شدم کارمند بانکین 

یه سوال در مورد وام ساخت مسکن شهری داشتم اگه اطلاعی دارین میتونین راهنماییم کنین؟

خدا میگه: «من حَیثُ لا یَحْتَسِبُ» یه‌ جوری کمکت می‌کنم، که فکرشم نکنی :)🤍 ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مرسی بابت اسم کابینت ها❤ شرمنده اومدم تاپیکت مزاحمت شدم  تو تاپیک های قبلت متوجه شدم کا ...

خواهش میکنم گلم باعث افتخاره 

در خدمتتون هستم بفرمایید

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

عزیزم مرسی بابت اسم کابینت ها❤ شرمنده اومدم تاپیکت مزاحمت شدم  تو تاپیک های قبلت متوجه شدم کا ...

ببین بانک وام ساخت و ساز رو سیصد میلیون روی هرواحد میده حالا امسال تا خرداد بخشنامش میاد احتمالن باید زیادش کرده باشن مرحله به مرحله وام پرداخت میشه مثلن خک ریزی یه مقدار دیوار چینی یه مقدار اسکلت یه مقدار سفید کاری یه مقدار هی مرحله به مرحله ارزیاب بانک میاد ارزیابی و وام واریز میشه

ببین بانک وام ساخت و ساز رو سیصد میلیون روی هرواحد میده حالا امسال تا خرداد بخشنامش میاد احتمالن بای ...

ممنون از لطفت 😘

بزارین کامل توضیح بدم تا متوجه بشین 

ما یه زمین شریکی داریم بعد مجوز گرفتیم که بسازیم 

بعد اگه خدا بخواد از هفته دیگه خاک برداری میکنیم چون فعلا یه مقداری پول نقد داریم اما خب با این پول به اخر نمیرسونیم حالا میخوایم وام ساخت مسکن بگیریم 

میترسیم با این پولی که فعلا خودمون داریم خاک برداری و اسکلتش رو کار کنیم بعد که وام اماده شد بقیه مراحل رو انجام بدیم اما خب میترسیم اسکلت رو که زدیم دیگه وام بهمون ندن چون میگین مرحله مرحله پرداخت میکنن 

همین که ما شنیدیم برا شهرایی مثل زنجان وام ساخت شهری ۴۰۰ تومنه درسته یا خیر؟

و اینکه تنفس داره یا نه و اقساطش چجوریه و طی چند سال باید پرداخت بشه ؟

ببین بانک وام ساخت و ساز رو سیصد میلیون روی هرواحد میده حالا امسال تا خرداد بخشنامش میاد احتمالن بای ...

عزیزم لطفا اگه به سایت سر زدین جواب منم بده🙏

ممنون از لطفت 😘 بزارین کامل توضیح بدم تا متوجه بشین  ما یه زمین شریکی داریم بعد مجوز گرفتیم ...

سلام بله زنجان بیشتره

ببین اینکه اسکلت بزنی بعد وام بدن قاعدش اینه فوندانسون باید عقد قرارداد بشه اما خب ارزیاب اگر تایید کنه و بگه مشکلی نداره تا قبل از سفید کاری هم مشکلی نداره

سلام بله زنجان بیشتره ببین اینکه اسکلت بزنی بعد وام بدن قاعدش اینه فوندانسون باید عقد قرارداد بشه ا ...

فدات بشم مرسی جواب دادی 

فردا برم از بانک مسکن بپرسم ببینم شرایطش چیه 

خدا کنه که این وام رو بدن قسطاش از بقیه واما کمتره و میتونیم پرداخت کنیم 

فقط اینکه ما ۶ سال پیش یه خونه خریدیم به اسم شوهرم اما پارسال بخاطر همین زمین فروختیم و تا حالا هم وام مربوط به مسکن نگرفتیم بنظرت به اسم شوهرم وام میدن بهمون منظورم اینه چون قبلا خونه به اسمش بوده بگن شامل نمیشه

فدات بشم مرسی جواب دادی  فردا برم از بانک مسکن بپرسم ببینم شرایطش چیه  خدا کنه که این وا ...

نه عزیزم مشکلی نداره میتونه وامو بگیره

سلام عزیزم احوالتون خوبه

چن وقت پیش پیش دکتر جنابی عمل کردی راضی نبودی

الان چطور شده؟ تغییر کرده؟

بعد اینکه تلفنی نوبت معاینه میدن یا باید حضوری برم

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
سلام عزیزم احوالتون خوبه چن وقت پیش پیش دکتر جنابی عمل کردی راضی نبودی الان چطور شده؟ تغییر کرده؟ ...

سلام من الان ۴ناهه عمل کردم ظاهر بینیم خوبه ولی یکی از سوراخای بینیم کیپه منتظدم ببینم کی خوب میشه میگن ورمه ولی تو این چهارماه که خوب نشده

سلام من الان ۴ناهه عمل کردم ظاهر بینیم خوبه ولی یکی از سوراخای بینیم کیپه منتظدم ببینم کی خوب میشه م ...

ای بابا

سخته که...ادم خیلی اذیت میشه 

ان شاءالله خودش ب زودی رفع شه 

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)