2777
2789
عنوان

💔💔دل شکسته🙂

162 بازدید | 14 پست

کسی ک باهاش بودم بعد از چند سال رابطه سر ی موضوع دعوامون شد ی موضوع الکی  بعد از دو روز بدون حتی ی سراغ گرفتن بهم گفت من دیگ نمیخوامت تو اذیتم میکنی..:)انقدر التماسش کردم حتی دیدمش بهم گفت گمشو از ماشین پایین

حتی فکرشم نمیکردم...:)که انقد عوض شده باشه خیلی حاالم خرابه 💔انقد حالم خرابه ک دیگ اشکی برام نمونده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی اذیتم کرد هزار با کات کرد هر بار قبولش میکردم..🙂

اونی ک ت رو بخواد اذیتت نمیکنه ولت نمیکنه 

بهتر ک همچین پسری از زندگیت رفت بیرون 

رو خودت کار کن بجای غصه خوردن الان ناراحتی اما ب حرفام میرسی خودمم ی روزی مث ت بودم اما الان عین خیالم هم نیست بهتر ک رفت 

دلم خونه...🙂🌱💔

درکت میکنم عزیزم منم عین ت بودم اما خب اونی ک بخواد بره رو بزور نگه ندار بزار بره فقط سعی کن ک خودتو سرگرم کنی زیاد تنها نباش  بعد چن هفته دیگ یواش یواش عادی میش برات 

ازش خواستم بهونه اورد حتی بحث هم کردیم اما قدمی برام برنداشت همش حس میکنم با یکی دیگه تو رابطس

حست بهت دروغ نمیگه ‌.

قصد سرزنشت رو ندارم ولی تویی که انقدر علاقمند بودی 

نباید تا وقتی رابطتتون رسمی نشده بود باهاش س‌‌کس میکردی

اونم برای همچین آدم بی مسئولیت و عوضی ای

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
درکت میکنم عزیزم منم عین ت بودم اما خب اونی ک بخواد بره رو بزور نگه ندار بزار بره فقط سعی کن ک خودتو ...

میدونی استرس چیا دارم استرس اینا ک ببینم با یکی دیگس همش میگم نکنه خواسته ازدواج کنه یا بره تو رابطه ک اینکارا کرد

میدونی استرس چیا دارم استرس اینا ک ببینم با یکی دیگس همش میگم نکنه خواسته ازدواج کنه یا بره تو رابطه ...

منم اوایل همینطوری بودم میگفتم نکنه بره با یکی دیگ ازدواج کنه و اینا بعد هم دیگ ی مدت با خودم وقت میگذروندم ک ب نبودنش عادت کردم  

فقط اوایل سخته ب شدت درکت میکنم اما هیچ وقت ارزشتو بخاطر ی پسر پایین نیار