2777
2789

دوستم میخواد ۱۵ سیسی ژل بزنه 

اونجاش خیلی مصمم هست 

پس نگید اینکار نکنه تصمیمش رو گرفته 

فق بگید ک اگ تزریق کنه چ عوارضی ممکن داشته باشه،؟؟ 

کسایی ک انجام دادن میشه نظر بدن 

(( وسط اونجاش میگ بزرگ میخواد ژل بزنه ک اونجاش کوچیک بنظر بیاد

پناه بر گاد 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا قمر بنی هاشم 

اینو دیگه نگید خواهشاً 😑😑😑

ژل واسهههه اونجا رو کی میبینع اخههههه

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام
یا قمر بنی هاشم  اینو دیگه نگید خواهشاً 😑😑😑 ژل واسهههه اونجا رو کی میبینع اخههههه

لابدکسی میبینه😐🙄

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________
لابدکسی میبینه😐🙄

اونو که می‌دونم شوهرشه 

ولی خب دیگه چه کاریه اصلااااااا 

اتفاقا امروز با خودم گفتم درد نداره؟

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

بره عمل خووو😐

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛)