2777
2789
عنوان

به خودم نمیرسم🥺

383 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من خوشگلم خوش هیکلم ولی چون هیج پسری تو زندگیم نیس به خودم نمیرسم🥺..ابروهامو برنمیدارم سبیلامو همینطور .لباس جدید نمیپوشم به خورد و خوارکم نمیرسم‌..خوشبحال دخترایی که یه پسر خوب تو زندگیشونه ..همش میگم من که هیشکی تو زندگیم نیس چرا به خودم برسم؟یه عالمه لباس خوشگل جنع کردم برا وقتی که کسی بیاد تو زندگیم بپوشم..بعضی موقه ها میگم به خودم برسم ولی فقط چند روز دووم میارم بعدش دوباره ول میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوادم تو استثنا باشی ولی وقتی کسی برای دل خودش به خودش نرسه هزار نفرن تو زندگیت باشن نمیرسه و شاید یه مدت اوایل رابطه خوش بو  و تمیز و مرتب باشی ولی باز برمیگردی به اصل خودت ... اگه میخوای همیشه رو فرم باشی همین حالا شروع کن و باور کن با تمرین میشه شاید به مدت ول کنی ولی خسته نشو و ادامه بده ... خودتو دوست داشته باش♥️✨

الان ما باید چیکار کنیم خب صورتو تمیز کن لیفت کن چشم و ابروتو ارایش کن  به تیپت برس به جای اینک ...

همه این کارارو ک گفتی میکنم ولی فقط برا چن روز بعد خسته میشم ول میکنم میگم من ک هیشکی تو زندگیم نی

همه این کارارو ک گفتی میکنم ولی فقط برا چن روز بعد خسته میشم ول میکنم میگم من ک هیشکی تو زندگیم نی

یه مدتی انجام بدی عادت میکنی من که ارایش نکنم دم درم نمیام انقد عادت کردم پیش شوهرم باید یه ته ارایشی داشته باشم والا نمیتونم پیشش بشینم همش عادته خودمم ارایش دوست دارم