2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوران مجردیم رفتیم دم خونه یکی از اقوام 

یه پیرزن بود خیلی تعارف کرد بریم خونشون هی میگفت بفرمایین داخل بفرمایین داخل 

مام گفتیم دستتون درد نکنه بیچاره میخاست بگه سرتون دردنکنه بفرمایید داخل 

گفت سرتون داخل سرتون داخل 🤣🤣🤣🤣 منو خواهرم بس خندیدیم داشتیم می شاشیدیم به خودمون بابام چشم غره رفت ساکت شدیم بازم هی تکرار می کردیم ومی خندیدیم بادش بخیر دوران مجردی

🍃🌺 اگه میتونی یه صلوات برام بفرست 🌺🍃   

یه بارم جلوی بابام اومدم بگم فلانی بارداره،گفتم راستی من باردارم😑

بابام با تعجب داشت نگام میکرد،مُردم از خجالت(مجردم،اون موقع ۱۶سالم بود)

پشت زمستان دلم؛هست بهاری که نگو🍃

تو جمع به شوهر اومدم بگم کیف منو بده 

گفتم ک....ر منو بده🥲

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
شوهرت چیگفت🤣🤣🤣

زمینو گاز میزد 

هنوزم هی میگه🥲🤰🤣

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

یبار یکی تو هفت سینشون کاهو وکنار گذاشته بود گفتم این ک همشون اولش ک هستش کاهو کنار ک...ر  یعنی سیرررر...جرررر ابروم رفت

💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚   انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...