2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

قسمت سختشو نگفتم تو خون تکونی داغون شدم اونقدر که سابیدم 😁

زیلد زحمت نکش پیر بشی دردا میاد سراغت هر چیزی رو همون موقع تمیز کن که نیاز به سابیدن زیاد نباشه بعدا

من یذره کار میکنم بعد میشینم رو سندلی جلو آشپز خونه همش کم کم یه کاری انجام میدم خونم همش تمیزه

کم کم روزانه انجام بده انبار نشه زیاد کثیف نشه

تو یک خانم کد بانویی همه رفتن به ناخون و مو و صورتشون رسیدن شما به خونت و بچهات واقعا  خانمی کد بانو زن زندگی

خدا سلامتی بده بهت همیشه سالم باشی و خوش👏👏🤗

زیلد زحمت نکش پیر بشی دردا میاد سراغت هر چیزی رو همون موقع تمیز کن که نیاز به سابیدن زیاد نباشه بعدا ...

ممنون عزیزم ♥️♥️♥️در طول سال که بلاخره ماهانه یخچالو میذیزم یا کابینتارو کف مالی میکنم ولی خونه تکونی عید یه مزه دیگه میده اونقدر خونه تکونی رو دوست دارم حد نداره مخصوصا روزیکه فرشا و پرده رو وصل میکنی 

خرید هم که یه چیز دیگس مخصوصا وقتی واسه دخترام خرید میکنم

خودم چون سفیدم و موهام طلایی سالهاس موهامو رنگ نمیکنم بمونه یکی دو روز به عید برم زیر ابروهامو ارایشگاع تمیز کنه 😁نهایت ارایش من

و باختند آنهایی که او را نشناختند. ۱۶۸

ممنون عزیزم ♥️♥️♥️در طول سال که بلاخره ماهانه یخچالو میذیزم یا کابینتارو کف مالی میکنم ولی خونه تکون ...

خوش باشی عزیزم با بچهات و همسرت 

همیشه به شادی باشین و سلامتی خرید