2821
2789
عنوان

ریزش موی شدید

993 بازدید | 31 پست

من موهام ایقدر‌پرپشت بود یعو ریزش گرفت الان شقیقه سرم مشخصه کفش ..موهام هم جنسشون از دست دادم از بسکه شامپو قوی. و گوناگون استفاده کردم کلا نازک و وز شده البته دیگه مویی نمنده ..دیگه افسرده شدم ...کل بدنم چک کردم چکاب سونو اصلا مشکلی نیست همش نرمال..

البته فکر‌کمم مال راکوتان که دوسال پیش خوردم ولی دکتر گفت شاید ۳۰ درصد راکوتان تاثیر بزاره ...اما تو شرایط روحی بد هستم ولی یکماه بهتره شرایط روحیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سه تا زرده تخم مرغ محلی با یه قاشق نمک هم بزنین بزارین سرتون معجزه میکنه

سال 9۵ خدا بهترین هدیه رو بهم داد..‌.داداش کوچولوم میدونستی قلب من فقط بخاطر تو میزنه؟؟میدونستی زندگی من توی صدات و وجودت خلاصه شده؟؟بمونی برام یکی یدونممم💋❤

قربونت نگران نباش . اگه قبلا مو‌داشتی پس در میاد . در اولین مرحله. 

مدل موتو عوض کن اصل بالا نبند نکش .‌‌‌‌‌بازنزار زیاد حموم نرو . 

استرس رو با دمنوش و ورزش کم کن نگران نباش درمیاد .

محلول رزماری. هم بخور هم بزن به مو 

سرتو آروم ماساژ بده . پوست سر ماساژ بده ریشه مو نگیر دستت اینور اونور تا بریزه ها.

تو حموم بشین

قربونت نگران نباش . اگه قبلا مو‌داشتی پس در میاد . در اولین مرحله.  مدل موتو عوض کن اصل بالا ن ...

خیلی افسردم کرده ...زیبایم ازم گرفته انگار...زن با مو زیباست...