2777
2789
عنوان

غذای نوزاد

58 بازدید | 9 پست

سلاام برای نوزاد هفت ماهه که تب هم داره و خیلی سرفه میکنه سینه اش هم خس خس میکنه چه غذا یا داروی خوبه؟

تا جان در بدن دارم تاجی ام و به خودم و به این انتخابم می بالم   💙

شیر مادر ، اب سیب تا الان چیا بهش دادی غذایی ، عسل زیر یکسال ممنوعه ندی بهش اکثر چیزام نمیشه بدی با بزرگ سال فرق میکنه بخور بزار تو خونه 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط برسونش بیمارستان کودکان.زووود

بردیمش دکتر دارو هم داده ولی برای غذاش چی خوبه چون گلوش درد میکنه وسینه اش خس خس میکنه خیلی چیزی نمیخوره

البته اینا کاراییه که بعد دکتر رفتن باید انجام داد 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
شیر مادر ، اب سیب تا الان چیا بهش دادی غذایی ، عسل زیر یکسال ممنوعه ندی بهش اکثر چیزام نمیشه بدی با ...

بخور سرد گذاشتیم، غذایی هم پوره هویج و کدو و کرفس و سیب زمینی موز گلابی و برنج نیم دونه این جور چیزا بهش میدادیم 

مایعات بده ، تا میتونی شیر خودتو بیشتر اب سیب برا تبش، بی اشتهایشم بخاطر بیماریه 

بردیمش دکتر دارو هم داده ولی برای غذاش چی خوبه چون گلوش درد میکنه وسینه اش خس خس میکنه خیلی چیزی نمی ...

والا نمیدونم.نوزاد همکارم شرایط نوزاد شمارو داشت یه هفته بستریش کردن