2777
2789

دوست دارم آدما باهام در حد تعادل رفتار کنن اما بعضیا زیادی توجه و محبت نشون میدن دیگه میرن رو اعصابم 

حسم میگه محبتاشون خالصانه نیست انگار بیشتر دارن یه نیاز درونی شون رو رفع میکنن

محبت خالصانه توقعی پشتش نیست اگر برابرش توجه دریافت نکنه بهم نمیریزه 

(منظورم دوستان همجنس خودمه) 

نظرتون چیه؟ 

تجربه ای دارید؟

احتمالأ دور و برت آدم های مهر طلب زیاد داری ، تحمل افراد مهر طلب توی نزدیکان آدم بسیار آزار دهنده ست ، آدم مهرطلب به اجبار محبتش رو بهت وام میده و خرد خرد ازت پس میخواد آدمو میندازه توی درگیری روانی کاش درمان کنن و نشانه های مهر طلبی رو بشناسن 

.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا همینطوره چه قشنگ حق مطلب رو گفتی  خدا خیرت بده

یه مورد توی نزدیکان دارم همون یه دونه بسمه برای شیر فهم شدن در مورد شناسایی افراد مهر طلب ، من اصلا اهل باج دادن عاطفی نیستم حالا یکی میومد منو مینداخت توی موقعیتی که بیخود و بی جهت بدون اینکه بخوام مدیون محبتش بشم حتی برای اینکه چرا برای فلانی چهار تا استیکر بوس فرستادم برای اون دو تا فرستادم باید جواب پس میدادم 

دیگه دیدم خیلی از شخصیتم فاصله گرفتم همش دارم قربون صدقه بیخودی میرم ، هدیه هایی میگیرم که واسه هیچ کس نمیگرفتم دیگه خسته شدم متوجهش کردم من آدمی نیستم که باج عاطفی بدم گفتم من اهل هدیه دادن زیادی نیستم من آدم درونگرایی ام دوست دارم هر وقت حوصله نداشتم کلا جواب هیچ پیامی رو ندم ،  اهل ابراز محبت ها و قربون صدقه های زیاد نیستم چون می‌دونم این در تو یک نیازه خودمو مقید میکنم پاسخ میدم ولی صرفا چون نمی‌خوام محبتت بی جواب بمونه بهت برمیگردونم ، نکن اینطوری من برای پس دادن این محبت به مشکل میخورم از خودم فاصله گرفتم ، می‌گفت نه من انتظار ندارم ولی انقدر توی موقعیت های مختلف تکرار کردم و محبت های وام گونه و بیجا ش رو دیگه بی جواب گذاشتم تا بالاخره فهمید  

.
یه مورد توی نزدیکان دارم همون یه دونه بسمه برای شیر فهم شدن در مورد شناسایی افراد مهر طلب ، من اصلا ...

تکیه کلامشونم همینه که نه اصلا من انتظار جبران ندارم و هیچ منتی سرت ندارم و این حرفا اما در عمل سر کوچکترین بی توجهی واکنش نشون میدن 

خوبه که تونستی بهش بگی منم تصمیم دارم بگم بهش اما نمی‌دونستم چی بگم که از کامنتت ایده گرفتم 

خیر ببینی🌹