2777
2789
عنوان

دلتنگی :)

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 37 پست
عزیزممم 🥲💔 غصه نخورررر خیلی خوبه که همو دوس دارین استرس نداشته باش ،، مطمعنی درمورد تو با خانوادش ...

دوسم داره وای چه فایده مثه قبل نیست بهم ابراز احساسات نمیکنه 

میگه فک کن این مدت با یکی دیگه ام راحت بگذره بهت 

اره راست میگه همیشه از اولم با ما مخالف بودن پارسالم اذیتش میکردن 

نمیتونم خب دو بار بهش زنگ زدم برنداشت

پیامکمم جواب نمیده 

گفتم بیا حرف بزنیم امروز پیام داد گف ببخشید امروز نشد

دلتنگم دارم دیوونه میشم همش گریه میکنم 

۲۱ سالشه

میگه یع حداقلی میخواد گفتم میخوای بیای کار کنی گف اره 

فرشته دارم میمیرم از گریه😭😭😭😭

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
دوسم داره وای چه فایده مثه قبل نیست بهم ابراز احساسات نمیکنه  میگه فک کن این مدت با یکی دیگه ا ...

عزیزممممم 🥺🥺🥺🥺🥺 

غصه نخور قشنگمممممم

میفهممت سنشم‌واقعا کمه 🥲💔...

دلتنگی ادمو روانی می‌کنه منم خیلیییییییی سختی کشیدم تا دیگه به غمش عادت کردم یه جورایی 🥲...

عزیزدلم گریه نکن بذار تو حال خودش باشه بهش فرصت بده...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزممممم 🥺🥺🥺🥺🥺  غصه نخور قشنگمممممم میفهممت سنشم‌واقعا کمه 🥲💔... دلتنگی ادمو روان ...

به نظرت فرشته چرا اینجور شده

اخرین باری که اومد ببینتم کلی خوب بود عالی گف وقتی پیشتم که نمیشه 

گفتم چرا خب گفت چون میخواستم خاطره خوب بسازم 

چرا اینجوری میشن واسه تو هیچی نگف بهت رفت؟ 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
به نظرت فرشته چرا اینجور شده اخرین باری که اومد ببینتم کلی خوب بود عالی گف وقتی پیشتم که نمیشه  ...

🥲🥲 برا منم همین بود تا آخرین روز باهم بودنمون خیلی باهم خوب بودیم و عالی بود رابطمون ولی یهو گفت نمیتونم ادامه بدم و اینا...

برا من کامل توضیح داد البته میخواست بدون توضیح بره ولی من بهش پیام دادم گفتم حرف بزنیم درمورد رابطمون و....

اونم گفت دیگه نمیتونم شرایطمون سخته من بلاتکلیفم معلوم نیس بهم بتونیم برسیم یا نه و بیشتر باهم بودنمون فقط تهشو سخت‌تر می‌کنه و....

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
🥲🥲 برا منم همین بود تا آخرین روز باهم بودنمون خیلی باهم خوب بودیم و عالی بود رابطمون ولی یهو گفت ن ...

تو جی گفتی 

واسه ما هم شبیه متاسفانه 

من که نمیخوام بره 

تو جی گفتی  واسه ما هم شبیه متاسفانه  من که نمیخوام بره

سعی کردم قانعش کنم 

کلی حرف زدم حتی خواهش کردم ولی بی تاثیر بود ... به قولی رفتنی می‌ره :)

سعی کردم قانعش کنم  کلی حرف زدم حتی خواهش کردم ولی بی تاثیر بود ... به قولی رفتنی می‌ره :)

چیا گفتی فرشته

چیا گفتی فرشته

بش گفتم از کجا میدونی ته داستانمون خوب نمیشه ما اینهمه همو دوس داریم اینهمه باهم خوبیم دو نفر اینقدر همو بخوان قطعا بهم میرسن...

گفتم هرچقدر لازم باشه تلاش میکنیم رابطمون بهتر میکنیم من منتظر تو میمونم یکم اوضاع بهتر بشه میتونیم نامزد بشیم و....