2777
2789
عنوان

دلتنگی :)

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 37 پست
منم تو رو یادمه  یادم نیست سر چی رفت پسره

عزیزممم🥺💖...

بوس بهتون❤️😚...

من شرایطم خیلی سخت بود شهرمون هم‌کوچیک بود و واقعا شرایط اینکه بخوام باهاش برم بیرون و اینا رو نداشتم اونم می‌گفت رابطه ای که این توش نباشه واقعا خسته کننده است...

و از طرفی هنوز شاغل نبود تکلیف سربازیش معلوم نبود و می‌گفت اینکه توام بلاتکلیف بمونی بامن درست نیست...

:) 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
بخدا فکر نمیکردم بره ! جوری که این نگام میکرد! بخدا جوری میگفت دوست دارم عاشقتم که خدا هم باورش میشد

کاملا میفهممت برا منم همین بود...

حالا مثلا طرف چندبار فوش داده باشه چند بار قهر کرده باشه بداخلاقی کرده باشه پذیرش اینکه بذاره بره خیلی راحتتره تا کسی که تا قبل رفتنش ۲۴ ساعت قربون صدقت رفته باشه :)

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا میفهممت برا منم همین بود... حالا مثلا طرف چندبار فوش داده باشه چند بار قهر کرده باشه بداخلاقی ...

چیشد که رفت  اینجور که امضات میگفت دوست داشت براچی ولت کرد

ولی من اگه به جاش بودم ؛ هیچوقت اون دختری که برام گریه میکرد رو ول نمیکردم🖤 دوستان برای سلامتی بیماران صلوات هدیه کنیم🌱
چیشد که رفت  اینجور که امضات میگفت دوست داشت براچی ولت کرد

عزیزم دوتا پست بالاتر توضیح دادم برا یکی از بچه ها نگاه کن🥺

عزیزم دوتا پست بالاتر توضیح دادم برا یکی از بچه ها نگاه کن🥺

خب الان چی هنوز مجرده؟ 

ولی من اگه به جاش بودم ؛ هیچوقت اون دختری که برام گریه میکرد رو ول نمیکردم🖤 دوستان برای سلامتی بیماران صلوات هدیه کنیم🌱
خب الان چی هنوز مجرده؟ 

ارههه ۲۳ سالمونه جفتمون🤦🏻

ارههه ۲۳ سالمونه جفتمون🤦🏻

خب چرا یه چراغ سبزی چیزی نشون نمیدی برگرده

خب چرا یه چراغ سبزی چیزی نشون نمیدی برگرده

نمیخواد برگرده عزیزم ،،،

وگرنه از اینکه هنوز شمارشو دارم و عکسامو استوری میکنم واتسپ میتونست بفهمه ازش بدمم نمیاد!

نمیخواد برگرده عزیزم ،،، وگرنه از اینکه هنوز شمارشو دارم و عکسامو استوری میکنم واتسپ میتونست بفهمه ...

شانست امتحان کن یه پیامی چیزی بده بلاخره یا میخواد یا نمیخواد چیزی از دست نمیدی ولی حداقل تا ابد تو حسرتش نمیمونی شاید اونم منتظر توعه

شانست امتحان کن یه پیامی چیزی بده بلاخره یا میخواد یا نمیخواد چیزی از دست نمیدی ولی حداقل تا ابد تو ...

🥲هعی...

از تو چند وقت از جداییتون گذشته؟!

🥲هعی... از تو چند وقت از جداییتون گذشته؟!

به حرفم فکر کن لطفا

چند ماهی هست داغم تازست

🥲هعی... از تو چند وقت از جداییتون گذشته؟!

اینم بگم من خیانتش رو که با ۳ تا دختر بهم خیانت کرد رو بخشیدم اما درست نشد

اینم بگم من خیانتش رو که با ۳ تا دختر بهم خیانت کرد رو بخشیدم اما درست نشد

خیانت و وفاداری یه چیز کاملا ذاتیه عزیزم کسی تغییر نمیکنه در این مورد :) 

متاسفانه آدم درستی نبوده...

دورت بگردم غصشو نخور بذار زمان بگذره حالت بهتر میشه مطمعنم با یه آدم خوب آشنا میشی و اونو از یادت می‌بره.. فقط کافیه با آدم مناسبت آشنا بشی..

خودمم اوایل خیلی سختی کشیدم میفهمم حالتو...

سر چی میخواد کات کنه؟!  مطمعنی دوست داره ؟!

کات نمیخواد کنه 

ما هم اصلا مشکلی نداشتیم هیجی طاقت دوری و قهر همم نداشتیم 

خواستن براش زن بگیرن خانوادش حرف منو برد وسط و طرد شد الانم دقیق تو خونشون ئه برگشت شهرشون 

تلفن که نمیتونه حرف بزنه 

پیامکم نمیده بهم 

میگه تحت فشارم اونم مثه تو قبولی ارشدش معلوم نیست صفره 

میگه یه مدت میخوام تنها باشم 

میگم دوست دارم میگه اذیت میشم مسئولیت داره فشار رومه فکر ت هم فشار بیشتره 

میگم درکت میکنم میفهممت 

یه ماه دیگه برمیگرده تهران 

ما بیرونم میرفتم خیلی خوب بود 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
کات نمیخواد کنه  ما هم اصلا مشکلی نداشتیم هیجی طاقت دوری و قهر همم نداشتیم  خواستن براش ...

عزیزممم 🥲💔 غصه نخورررر خیلی خوبه که همو دوس دارین استرس نداشته باش ،،

مطمعنی درمورد تو با خانوادش حرف زده؟! پس چرا قبول نکردن! ؟

اصلا بهش فشار نیار بذار تو حال خودش باشه به نظرم...