2777
2789

اره من گرفتم عوارضشو ک هنوز نشون نداده ولی خب تا امروز حس بویایی و چشایی نداشتم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گرفتم

هر دو سه روز تغییر کرد، اول بدن درد داشتم، بعد عفونت چشم، بعد درگیری ریه و سرفه های شدید، بعد هم دل درد و دل پیچه. دو هفته طول کشید.

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
گلو درد و سرفه ی  شدید .پرهیز  غذایی سفت و محکم میخواد .ضعف و کابوس شبانه هم بود .خشک شدن ...

اره منم اوایل اینجوری بودم انگار داشتم میمیردم هر روز دارم بعپهتر میشم ولی خیلی موقع کار بی حال منگ میشم 

اره منم اوایل اینجوری بودم انگار داشتم میمیردم هر روز دارم بعپهتر میشم ولی خیلی موقع کار بی حال منگ ...

منم به خاطر منگی مولتی گرفتم البته از این شربتی ها اثر گذاشت بقیه شون خیلی خوب نبود یه نوربیون هم بزن