2777
2789
عنوان

بچهای فامیل😐😭😭💔

226 بازدید | 11 پست

واییی خدا دوتاشون هستن که دو روزه تو خونموننننن💔💔💔 مامان باباشون گذاشتنشون اینجا..  بعد واقعا هم بی ادبن هم اذیت میکنن.. هی پیله ام میکنن بیا بازی و اینا..  منم مامانم و بابام دوتاشون سرکارن اصلا خونه نیستن برا همون درک نمیکنن که من چقد اعصابم خورد میشه از دست اینا..  دوروزه اصلا خوب نخابیدم 😐 امشبم باز خونشونم دعوت هستیم از خوش شانسی من.. حالا خداروشکر امشب میرن خونهاشون تموم میشه 😐 توروخدا بگین چجوری تا شب طاقتتتتتتت بیارممممممم

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خنثی شون کن

برنامه کودک بذار خوراکی بده

با ی بازی نشستنی سرگرمشون کن

والا من اعصاب بچه خودمو به زور دارم چع برسه بچه یکی دیگه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
چند سالشونه؟ تو چند سالت

۷ و ۱۱ ساله

من ۱۶ ام

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉
چرا خونه شما هستن؟

داییم حالش خوب نبود بیمارستان بود بعد گذاشتنشون جای ما با اینکه کلی دوست و اینام دارن 😕

من میگم بچه تو خونه باشه خیلیم خوبه اما ب شرطی ک ادب داشته باشه حداقل مامانش بهش یاد داده باشه خونه مردم بهم نریزه هرچی میخاد نگه😐

خنثی شون کن برنامه کودک بذار خوراکی بده با ی بازی نشستنی سرگرمشون کن والا من اعصاب بچه خودمو به ز ...

مشکل اینه فقط میخان باهاشون بازی کنم اونم بازیای هیجانی😐

هی خواهر. وضعت خیلی بهتر از منه. بادو تا جاری کنار همیم. گاهی وقتا کم میارم. الانم با پسرم میخاستم ب ...

وای وای خدایی صبر زیادی داری🥹