2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

71 بازدید | 7 پست

سلام

خواب دیدم دارم خونه شهرستانمونو‌ تمیز میکنم و جارو میکشم بعد آفتاب سوزان بود مثل این فیلم آخرالزمانی ها که آفتابش پوستو میسوزونه بعد از بالکن دیدم درهای حیاط بازه هوا دم غروب بود بعد از پله ها رفتم پایین درو ببندم شب بود تو حیاط مار دیدم اولی رو دیدم که به سمت یه مار دیگه رفت انگار نیشش زد بعد اومدن به سمت من منم از پله ها رفتم بالا اونا هم اومدن و از خواب پریدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مار دشمنه

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

شما غم و غصه رو از زندگیتون میریزین بیرون و روشنایی زیادی وارد زندگیتون میشه ،اما قصدتون اینه که خودتون و یه به موضوعی محدود کنین و خط قرمز تعیین کردین ،،،،پایان یه رابطه یا یه دوره از ندگیتون و به وضوح می‌بینین ،دو تا آدم مار صفت و بدجنس که یکیش به اون یکی ضربه میزنه و هدف بعدیشم شمایید

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
شما غم و غصه رو از زندگیتون میریزین بیرون و روشنایی زیادی وارد زندگیتون میشه ،اما قصدتون اینه که خود ...

ممنون گلم لطف کردی 🌸😍

عزیزم این پایان دوره یا خط قرمز میشه بگین به کجاش مربوط میشه؟ 🙏

اینکه میخواستی در ببندی یعنی خودت محدود می‌کنی و باید و نباید واسه خودت میزاری ،،،،غروب آفتابم پایان به دوره ست

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من