2777
2789

دندون اصلیتو انقدر میتراشن ک اندازه عدس شه 

بعد روکشم خوب چسببده نشه و قالب دندون نباشه یا بهداستت رو رعابت نکنی از زیر دندونت کاملا میگنده

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

ممکنه پوسیده بشه و روکش بیفته اونموقع مجدد قالب میگیرن برا پست و روکش

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه بابا.

فقط چند سال میمونه، بعدش ممکنه پوسیده بشه و مجبور بشی دوباره بری ترمیم. بابای من همین چند روز پیش رفت نخ دندون بکشه، روکش و دندون زیرش یه جا با هم در اومدن از لثه.

مامان یه فرشته که زود پرکشید 🖤🥲
نه بابا. فقط چند سال میمونه، بعدش ممکنه پوسیده بشه و مجبور بشی دوباره بری ترمیم. بابای من همین چند ...

یا خدا من فکر میکردم اگه روکش کنم دیکه تا آخر عمر دندونای سالمی خواهم داشت

خب وقتی قالب رو دندون هست چجور پوسیده میشه؟؟

از زیر روکش یا عفونت لثه که به ریشه دندون برسه من پارسال روکش کردم الان چن وقته افتاده منتظرم زایمان کنم برم برا پست و روکش جدید

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
وای ترسیدم

تا وقتی مجبور نشدی روکش نکن

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
پس بدرد چی میخوره این روکش؟روکش میکنن که پدیده نشه.

ریشه دندون خراب نشه البته پوسیدگی دندون زیر روکش خیلی دیراتفاق میفته برا منم اگه روکش دندونم افتاد بخاطر تهوع بارداریم بود یه دونه هم قبلا کشیدم کاش اونم روکش کرده بودم هرچند دیده نمیشه ولی خب ریشه سالم بود و حیف شد

اهاا خب هزینش چقدره؟

پارسال ۱۴۰۰ شد برا من،امسال مهرماه همسرم با ۲۳۰۰ گذاشت

سلام، لطفاً روکش نکنید همینجوری. سعی کنید با مواد کامپوزیت پر کنید، برای روکش قسمت زیادی از دندون رو میتراشن که آسیب به خود تلقی میشه، رفتین مطب هر دکتری گفت روکش بزنید بیرون چون به فکر پوله، شما دستتون خدای نکرده دو تا انگشت نداشته باشه که مچش رو نمی‌آید قطع کنید جاش یه مچ مصنوعی با پنج انگشت بذارید. میرید دو تا انگشت مصنویی میذارید، روکش هم همین کارو بادندون می‌کنه جای اینکه قسمت آسیب دیده پر بشه قسمت های سالم هم آسیب می‌زنند بعد مصنوعی میذارن. تمنا میکنم روکش نکنید مگر هیچی از تاج دندونتون نباشه، برید پیش متخصص ترمیم بگید بیلداپ کنه دندون رو. روکش هم آسیب به دندون میزنه هم لثه هم دندون های مجاور تازه مثله اول هم نمیتوانید چیزی باهاش بخورید و باید مرتب نخ کشید. تو ایران دندوپزشک ها دارن یا این روش حسابی پول میزنند جیب چون همش سوده براشون همش

روکش دندان نکنید. هر دندان عصب کشی شده ای به روکش نیاز ندارد.