2777
2789
عنوان

عشقم بی محلی میکنه چیکار کنم

4001 بازدید | 24 پست

یه خلاصه از رابطمون میگم من ۲۳ سالمه اون ۳۲ 

و ۳ ساله باهمیم تو این ۳ سال کسی که همیشه پیام میداد اون بود البته قهر و جدایی هم داشتیم 

دو روز پیش یه اتفاقی افتاد که من ناراحت شدم و ۲۴ ساعت جواب پیام و اس ام‌اسشو ندادم 

بعد بهش زنگ زدم و دیدم سرد جواب داد 

بعد پیام دادم و بازم سرد بود ازش پرسیدم میخوای جدا شیم گفت نه.

خلاصه بعد کلی اصرار که چیشده گفت از دیروز کجا بودی و... براش توضیح دادم همچنان سرده امروزم که اصلا انلاین نشده درسته سره کاره الان ولی همیشه خودش پیام میداد

چیکار کنم درس میشه بمونم از دلش در بیارم 

یا برم چون تحمل اینارو ندارم 

🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

3 ساله پیر شدم

منم ۲ ساله یه ماهه مثه تو شده سرده یه هفته خوب شد فقط 

البته ما مشکل داریم اونم تحت فشاره ولی مگه من دل ندارم

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
منم ۲ ساله یه ماهه مثه تو شده سرده یه هفته خوب شد فقط  البته ما مشکل داریم اونم تحت فشاره ولی ...

نه ما فقط دو روزه اونم بخاطر اینه که جواب ندادم اخه قبلنم شده بود جواب ندم اینطوری نمیکرد

چرا تا۲۴ساعت جوابشو ندادی بابا من هرچقدم قهرباشم فوقش۱ساعت جوابشو ندم بعدش دق میکنم چجوری ۱روز تحمل ...

واقعا؟ خوب میشه؟میترسم همیشه اینطوری باشه؟ محبت کنم بهش!یا ولش کنم 

اونم جواب نمیداد یا دیر میداد؟

واقعا؟ خوب میشه؟میترسم همیشه اینطوری باشه؟ محبت کنم بهش!یا ولش کنم  اونم جواب نمیداد یا دیر می ...

اره دقیقا واسه منم دیر جواب میداد بی محلی خیلی خیلی میکرد درحدی ک جوابمو اره یا ن میگفت چندساعت انلاین نمیشد

ولی یهویی بعد ۱ هفته خوب میشه

منم ۳ساله باهاشم عزیزم

ولی قبول کن کارتوهم اشتباه بوده نفس

اره دقیقا واسه منم دیر جواب میداد بی محلی خیلی خیلی میکرد درحدی ک جوابمو اره یا ن میگفت چندساعت انلا ...

میدونم قبول کردم ولی خودش میگه قهر نیستم از دیشب که شب بخیر گفتیم دیگه آن نشده 

تو چیکار کردی؟ صبر کردی فقط!؟

میدونم قبول کردم ولی خودش میگه قهر نیستم از دیشب که شب بخیر گفتیم دیگه آن نشده  تو چیکار کردی؟ ...

اره منم بهش میگفتم ناراحتی الکی میگفت ن ولی از رفتاراش معلوم بود ناراحته

اره عزیزم منم انقد صبرکردم تا خودش خوب شد هنوز ک هنوزم اخلاش همینه کلا هروقت ناراحته تا۱هفته خشک و سردمیشه منم دیگ عادت کردم قبلا میزدم زیرگریه🤣

اره منم بهش میگفتم ناراحتی الکی میگفت ن ولی از رفتاراش معلوم بود ناراحته اره عزیزم منم انقد صبرکردم ...

گریم بند نمیاد اولین باره اینطوری شده میترسم خودم قهر کنم