2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مثلا من برادرن زونا گرفت همون باقی مانده ویروس ابله تو بدن بقیه خانواده که قبلا ابله گرفتن هیچکدوم نگرفتن اما من که ابله نگرفته بودم ابله گرفتم و باز هم اونا چیزی نگرفتن 

اره وقتی انتقال میده به یکی اون ابله میگیره منم نگرفته بودن گرفتم بدبخت شدم جاش موند تو صورتم

من تمام پاهام پر بود  یعنی جرات نداشتم راه برم یا بخارونم یک ماه به سحتی میرفتم حمام خداروشکر هر دو خوبیم

😎💚🐬
جدی؟  برای من رفت جاش نمیدونم معجزه شده ولی یادمه دوماهی طول کشید

داداشم خیلی عمیق گرفت زخم شد خیلی منم جای ابله دو تا تو صورتم مونده با اینکه اصلا شدید نگرفتم فکر کنم سر هم ۲۰ تا نزدم

داداشم خیلی عمیق گرفت زخم شد خیلی منم جای ابله دو تا تو صورتم مونده با اینکه اصلا شدید نگرفتم فکر کن ...

یه کرم هست خارجی اگر بتونی پیدا کنی میتونی جاشو ببری اسمشو یادم رفته ولی داروخونه ها میدونن 

😎💚🐬
بببخشید شما از کی زونا گرفتین؟ قبلاً آبله مرغون گرفته بودین؟ 

نمیدونم فقط به نوزاد یه خانواده مشکوکم  اتلیه امده بودند برای عکاسی من بغلش میکردم  یکی دو روز بعدش جوش های مثل تاول روی کمر و پاهام زده شد تب داشتم 

😎💚🐬
نمیدونم فقط به نوزاد یه خانواده مشکوکم  اتلیه امده بودند برای عکاسی من بغلش میکردم  یکی دو ...

نه به نظرم از اون نوزاد نبوده، چون بیماری تا حداقل ۷ روز نهفته است

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین .