2777
2789
عنوان

طلاق یا نه

453 بازدید | 22 پست

سلام از دوستیمون۱۳ سال میگذره.بچه ۵ساله دارم.فهمیدم توی کل این سالها بهم خیانت میکرده اصن نمیتونه نکنه مرض داره بقول خودش.دست بزن داره.بددهنه.ازت متنفرم مطمئنم اونم دوسم نداره و نداشته وگرن امکان نداشت اینجوری باشه.بخاطر بچم و پدرو مادرم و نگاه اطرافیان و اینکه اون جراتو هنوز پیدا نکردم موندم.حق طلاق دار.خونه دارم.ماشین دارم.ولی درآمد ندارم.کلا از همه نظرم ازش سرم.۳۰ سالمه.بنظرتون چیکار کنم؟لطفا متاهلایی که چند سال از زندگیشون میگذره مشاوره بدن

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با شرایط شما حتما میرفتم کلاس ارایشگری و بعد طلاق

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

همه چی داری فقط مونده یه منبع درامد 

اونم بگردی پیدا میکنی ، زرنگ باشی اونم به دست میاری

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

عزیزم اگه دوسش نداری حتما جدا شو

اطرافبان یکی دو روز حرف میزنن بعد تموم میشه اگه شرایطت خیلی سخت میگدره و نمیتونی تحمل کنی جدا شو 

منم شرایط تورو دارم ولی متاسفانه بخاطر بجه هام و نداشتن حامی عاطفی و مالی از همه بدتر وابسته بودن خودم دارم زندگی میکنم

خونه و ماشین داری، مهریتم بگیر با مهریت چند سباهی سر کن بعد بگرد دنبال کاری، یا خودت آنلاین شاپی چیزی راه بنداز، یا برو آرایشگری، یا اگر خانوادت ساپورت میکنن خونتو کرایه بده باهاشون یه مدت بمون.. ولی در کل این اگر میخاست درست بشه تا حالا شده بود.. بنظرم جدا شو و به ازدواج فکر نکن. به مستقل شدن و پیشرفتت فکر کن..بچتو ک داری دیگه بالا سر برا چیته ک هی دغت بده باز،، بخت خوب هم اومد ک چه بهتر برو سر زندگیت تامام

عزیزم هیچ کس حق نداره مستقیم به کسی بگه طلاق بگیر

خودت باید در مورد زندگیت فکر کنی

شما 3 راه داری:

اول اینکه بسوزی و بسازی با شرایط کنار بیای به خاطر بچت و ....

دوم اینکه طلاق بگیری 

سوم اینکه اگه شوهرت واقعا میتونه خوشو تغییر بده مشاوره بری پیش یک عالم بزرگ بری سخنرانی های عالمان بزرگ رو گوش بده بلکه تلنگری در اون به وجود بیاد و بتونی از اون یه آدم باخدا و خوب بسازی مثل استاد شجاعی

من واقعا به چشمم دیدم چند نفری رو که با سخنرنی های استاد شجاعی تغییرات بزرگی در رفتارهاشون به وجود اومده و زندگیشون تغییرات عظیمی کرده

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
خونه و ماشین داری، مهریتم بگیر با مهریت چند سباهی سر کن بعد بگرد دنبال کاری، یا خودت آنلاین شاپی چیز ...

واقعا دیگ از هرچی مرده بدم میاد

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞
عزیزم هیچ کس حق نداره مستقیم به کسی بگه طلاق بگیر خودت باید در مورد زندگیت فکر کنی شما 3 راه داری: ...

خدا هم نمیتونه اینو عوض کنه