2777
2789
دختر فکر کنم اینجوری که گفتی انگار ناخواسته بوده بیشتر ناخواسته ها دختر میشن

خدا از دهنت بشنوه🙂

خدا کنه سالم باشه 

ولی دختر خیلی دلسوزه و خدا کنه نصیبمون بشه

من از کسی مدرک نخواستم  گفتم حدس

منظورم همون شواهده دیگه خواهر😁خب الان به ما نه عکس دادی نه علایم گفتی.از روی کدوم مدرک و شواهد حدس بزنیم؟

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا از دهنت بشنوه🙂 خدا کنه سالم باشه  ولی دختر خیلی دلسوزه و خدا کنه نصیبمون بشه

ببین پشت موهای پسر کوچیکت صافه یا تیز به سمت پایینه

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
دوتا پسر دارم علامم مث اونا نیس  ب ترشیجات علاقه زیادی دارم مخصوصا کشک  و آن تی گفت معلو ...

دختر.با اینکه روی علایم نمیشه حساب کرد اما میگم دختره

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
منظورم همون شواهده دیگه خواهر😁خب الان به ما نه عکس دادی نه علایم گفتی.از روی کدوم مدرک و شواهد حدس ...

علاقه ب ترشیجات مخصوصا کشک

واسه پسرام شیرینی زیاد می‌خوردم 

و اینکه دکتر سونو آن تی ک رفتم ب هر کی گفته پسر پسر بوده ب من گف مشخص نیس

علاقه ب ترشیجات مخصوصا کشک واسه پسرام شیرینی زیاد می‌خوردم  و اینکه دکتر سونو آن تی ک رفتم ب ...

ببین من سرپسرم عاشق شیرینیجات بودم سردخترم هم ترشیجات دوس داشتم هم شیرینیجات .سرپسرم زرنگ بودم سردخترم تنبل. 

بجز این دوتا علامت باقیش شبیه بود به هم.

ببین من سرپسرم عاشق شیرینیجات بودم سردخترم هم ترشیجات دوس داشتم هم شیرینیجات .سرپسرم زرنگ بودم سردخت ...

علاعم رو ب هر کی میگم میگه دختر 

دست خداس خداکنه سالم باشه 

اگه دختر هم باشه دیگه چه بهتر🙂😁

39😂 آخر پیری و معرکه گیری

جوونی ک شما هنوز 😁😁 

یه فامیل داشتیم دوتا دختر و یه پسر بزرگ داشت.دختر بزرگه رو عقد کردن بیچاره پسره خوب نبود طلاقش دادن اصن پدرمادرع افسرده شده بودن خیلی حالشون بد بود ..زنه حدود ۴۷،۴۸بود ... زد و یهو حامله شده بود خدا بهشون یه پسر دیگ داد انقد حالشون خوب شد و چندماه بعدشم دخترشم دوباره عقد کرد ... مادر عروس بچه چندماهه ب بغل تو عروسی میرقصیذ😂 هیچ کار خدا بی حکمت نیس🌹بگید شکر

علاعم رو ب هر کی میگم میگه دختر  دست خداس خداکنه سالم باشه  اگه دختر هم باشه دیگه چه بهت ...

انشالله سلامت باشه.سلامتیش مهمتره

جوونی ک شما هنوز 😁😁  یه فامیل داشتیم دوتا دختر و یه پسر بزرگ داشت.دختر بزرگه رو عقد کردن بیچ ...

خدایا شکرت

آره ی همسایه داریم تک دختر داشتن و دیگه بچه دار نشدن 

یکماه قبل از عروسی دخترشون فهمیدن ک دوباره صاحب فرزند شدن 

الان نوه شون 6ماهشه 

دخترشون 2 سال🙂😁