قرمه_سبزی_بادوغ مدیر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 3209 عنوان دوستان کدوم کیف؟ عکس مدل لباسم و کیف ها | مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 21 پست دوستان من یه پارچه دارم که سفید و آبی آسمانی و طلایی توش دارهنمیدونم کدوم کیف رو بخرم خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن 1401/12/19 | 14:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قرمه_سبزی_بادوغ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 3209 تورو خدا طلایی نخر خودمم فکر میکنم زود از مد میفته ولی طلاییه خیلی شبیه های کپیه که دو تومن پولشه خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن
قرمه_سبزی_بادوغ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 3209 چرا بادامنه؟ کت دامنه دیگه خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن
قرمه_سبزی_بادوغ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 3209 این دوتا رو نخر به نظر من خیلی رنگ های جیغی دارم یه چیزی بخر که بتونی همیشه استفاده کنی مثلا یه کیف ... دنبال سفیدم بودم ولی گفتم خیلی دیگه سفید میش همه چی خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن
قرمه_سبزی_بادوغ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 3209 اخه کتش تاپایین دامن امده ازپشت بد نمیشه؟ دامنش کوتاهه کتشم کوتاههنه خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن
daryasorati عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 3649 دنبال سفیدم بودم ولی گفتم خیلی دیگه سفید میش همه چی اره خوب مشکی ام خوبه خدایا به همه ارامش و سلامتی بده .عاشق گل و گیاهم .بیاین سعی کنیم کتاب بخونیم . دوست دار پیشی. شمع ها به من حس خوبی میدن .