2777
2789
عنوان

معرفی رژ خوب

344 بازدید | 17 پست

عروسی دعوتیم می‌خوام خودم میکاپ کنم رز. چه رنگی و چه مارکی بگیرم زیاد گرون نباشه ..کرم پودر تاپ فیس گرفتم ریمل چی بگیرم ؟,

رنگ پوستم روشنه زیاد سفید نه ها حالت گندمی.موهامم جلوش خرمایی ساقه هاش های لایت دودی رنگ لباسمم آبی 

کانتورینگ چی بگیرم

رسما ایزادورا نارنجی.

رژ هم متنوعه مارکا...

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

ریمل ایزادورا

رژ کالیستا واقعا ماندگاری خوبی داره

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه رنگ رژی خوبه الان ترنده؟

به ترند کار نداشته باش ببین چی بهت میاد ارایش لایت همیشه ترنده و یه رژ صورتی ملایم

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰

ریمل ایزادورا، بل اصلی، روبیوتی 

رژ لب هم کالیستا موندگاری بالایی داره اما تینت لب بگیری خاطرت جمع تره ک پاک نمیشه هرچی بخوری

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤