2777
2789
عنوان

لطفا بیاید❤️

54 بازدید | 7 پست

از دار دنیا یه عکس ازش دارم که خودم گرفتم 

اما با ماسک هست و دورش خوبه قشنگه

میخوام قاب کنم هدیه بدم 

بنظرتون شاسی کوچیک روی میزی باشه 

یا قاب کوچیک روی میزی

یا شاسی روی دیواری 

یا قاب روی دیواری

کدوم؟

الان نگید با ماسک به درد نمی خوره این تنها عکسه که من گرفتم و دارم و دیگه نمیتونم بگیرم ازش

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا نمیتونی بگیری دیگه

چون ارتباطی نداریم ارتباط و این عکس به خاطر موضوعی کاری بود

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
چون ارتباطی نداریم ارتباط و این عکس به خاطر موضوعی کاری بود

عشقته‌؟

هر موقع پیش بی بی غر میزدی میگفت: خب حالا توام!چرخ روزگار ک از رو دلت رد نشده این همه داری آه و ناله میکنی مادر جان،حتی اگه رد هم شده باشه باز نباید غصه بخوری!دل مثل میوه‌س،همه جورش قشنگه..شکستش قشنگه..خشکش قشنگه! لهش قشنگه؛ پودرش قشنگه! مهم فقط اون تالاپ و تولوپس؛ همین ک میزنه یعنی خدا کریمه هنوز♡ فکر نمی‌کنم تا اون بالایی کریمه نا‌امیدی روا باشه!🤍🕊 قاضی بنویس از چشاش از اون نگاش://🤤 غیر آغوش تو هرجا ک روم ولگردیست!♡      
عشقته‌؟

نه فقط حق زیادی گردنم داره به خاطر چیزی هایی که یادم داد طی یکسال