2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یعنی واقعا بخاطر نخریدن  لباس  ناراحتی ؟؟؟؟

واسه دلیل لباس نخریدن، ینی بی پولی

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من هرسال  میخرم! هر فصلم خرید میکنم! 

ولی الان دست شوهرم تنگه اصلا خرید نمیکنم هیچی هم نمیکیرم! همه لباسامم پوشیدم جون خوش  پوشم دیدن تو تنم!

چیزی ندارم ک نپوشیده باشم!ث خلاصه! ولی انقد ناراحتذنیشتم!!!!  برامم نهم نیس!  شوهرم بهم پول داد  منم کذاشتمش برای خرید اجیلو میوه و اینا!

وسایل خونه رو دوماه قبل اید دکمیل و‌خوشگل و‌شیک کردم!   ولی  تنها چیزی ک  امسال نبود! مسافرت و لباسه  ک اصلا شاکی نیستممم

دیوونه چرا منم نخریدم ناشکری نکن. میدونی الان چند نفر دم در بیمارستان و دور از جو سردخونه ها عزاداره عزیزاشونن. خدایا هزااار مرتبه شکرت الان نخریدیم خو تنمون سالمه چند مدت دیگه میخریم من خودم رفتم سر کار کمک خرجم یکم

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...

هنوزیکهفته بیشترمونده انشالله میخری

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منم نخریدم هیچی حتی یه جوراب ولی اصلا بهش فکر نکردم تا حالا ،مگه مهمه؟کی گفته حتما باید وسیله و لباس جدید گرفت .هروقتی که بتونی لباس و وسیله بگیری عیده ،اگه الان نخری که امتیاز این مرحله رو از دست نمیدی که

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

شوهرم لاقل بخره واسه خونه شیرینی خوری و بشقاب میخواستم بخرم پول نیس

وقتی نیس شوهرت بره دزدی؟

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

واسه دلیل لباس نخریدن، ینی بی پولی

گوش کن!

شوهر من  تالار داره  دقیقا بهمن ماه پلمپ شدن!

گفتیم اشکال نداره مشکلو رفع میکنیم بعد عید باز میشه!

از جیب حقوق و عیدی کارگرا رو دادیم و همه چی عین هرسال دادیم و فرت!

برای خودمون  پس انداز منو شوهرم شد۳۰۰ ت

قرض داد ب یککی  چند روزه  خردش!   اون پول مسافرتو خریدو   پس انداز بود دیکه   رفت!  

الان تالارمون هم بستس  هیچی هم نداریم  منم حقوق مو  پیش پیش خرج کردم!  شوهرم با شاسی بلند میره مسافرکشی ! 

در حدی نداشتیم ک   مدیر ساختمونو برای صد تومن عیدی میپیچوندیم!   حتی پتو تو دست شستم!    پرده تو دست  شستم  نداشتم بدم   بیرون!

این بنده خدام  میره صبح سرکار نصفه شب برمیگرده چیز یزای  درنیواره! دیشب کل پول کارشو    وسایل برای بخچال خریده بود!!!

اصلا برام مهم نیس  ک لباس نخریدم!  این شرایط اقتصادی برای همه بد شده! این مهم نیس ک دارا بودی الان ندار شدی! مهم اینکه باهم باشید و باهم بسازید  این روزام میگذرههه

شوهرم لاقل بخره واسه خونه شیرینی خوری و بشقاب میخواستم بخرم پول نیس

اگر شرایط مالیشو نداره   الکی ذهنشو درکیر کاسه بشقاب نکن  

تو خونت   دو دست  کریستال چک بچینی هم   قبلش سرش دعوا کرده باشی بخدا فایده نداره