2777
2789

منده دارخیام

خدایا کی میشه یه خونه نصیبم کنی دخترم خیلی دلش میخاد اتاق داشته باشه 😔 خیلی سخته که هرچی از خدا بخای بهت نده...کاش دوسم داشتی خدا ...کاش چون خیلی دل شکستم خیلی سختی کشیدم خوشبختی بقیه رو میبینم آسایش بقیه رو میبینم اما خودمو و بچههام تو حسرتیم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بیابه من کمک کن خونه روتمیزکنیم، منم بهت سورما میدم🤓

😂😂😂اگه خونه تمیز کن بودم که مجبور نبودم غر های مامانمو بشنوم 

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

😂😂😂اگه خونه تمیز کن بودم که مجبور نبودم غر های مامانمو بشنوم  

ببیناااااااا،،،وخی بچه وخییی برو مامانت کمک کن،، پامو ازگوشی رد میکنیماااا ،،دیگه بهت شاغالات نمیدم🔪

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
ببیناااااااا،،،وخی بچه وخییی برو مامانت کمک کن،، پامو ازگوشی رد میکنیماااا ،،دیگه بهت سورما نمیدم🔪

😂😂😂

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

هميشه بخندی گل💜💗💜 فعلا برو این تشت خالی کن، بعدا میحرفیم🧺🧽

😂من رو تخت درازم

منم همونم ناهارمم مونده دشوری‌ام دارم دیگه چه خبرررر😐🤣

سلامتی 😂والا حال ندارم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دخترا مجرد بیان

iminam | 16 دقیقه پیش

ارتودنسی

golayakh | 16 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز