2821
2789
عنوان

عمل لیزیک چشم

534 بازدید | 15 پست

سلام من پس فردا عمل چشم دارم اونا که تجربه دارن بعد عمل چه جوریه چشمات بستس؟ و اینکه همراهی لازمه؟ من هیچکس نیس باهام بیاد . طوری هست خودم بتونم تاکسی بگیرم برگردم

سپردم به خدا..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا۲روز اول چشمات اشک ریزی داره و نمیتونی باز کنی بعد ار اون مشکلی ندارهو اما همراه بله باید داشته باشی

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
من انجام دادم ،بله میتونی خودت تاکسی بگیری برگردی چشماتو نمی‌بندن ولی برسی خونه بی حسیش تموم شده درد ...

شما زود خوب شدی؟چقدر طول کشید؟

سپردم به خدا..

بنظرم با یه نفر برو یا اونجا بگو برات آژانس بگیرن،عینک آفتابیتو با تودت ببر بعد عمل باید بذاری،قرص ها و قطره ها رو قبل عمل خریده باشی، چشماتو نمالی بعد عمل چون لنز روشه،فردای عمل باید برای معاینه بری و بپرس چ ساعتی باید بیای، قطره هاتو منظم و سر ساعت بریز، نباید نور بخوره از الان اتاق رو خییلی تاریک کن ،حتی ی نور کوچیک نیاد، غذا برای یک هفته درست کن و فریز کن،نباید بالا غذا وایسی،یک هفته نباید حمام بری و صورتتو آب نباید بزنی، دستمال مرطوب برای تمیز کردن صورتت بخر، بچه و چیزای سنگین تا یک ماه نباید برداری، با موبایل نباید کار کنی ،تلوزیون نباید ببینی  کلا هر نوری چشماتو میسوزونه،از خواب بیدار شدی اول یکم آهسته پلک بزن بعد چشماتو باز کن که به لنز فشار نیاد و در نیاد، روز عمل هیچ دردی نداره و یک ربعه تمومه، اگه سوالی داشتی بپرس ازم

بنظرم با یه نفر برو یا اونجا بگو برات آژانس بگیرن،عینک آفتابیتو با تودت ببر بعد عمل باید بذاری،قرص ه ...

مرسی از توضیحاتت عزیزم. من دارو و عینکو خریدم. وای چقدر مراقبت داره با بچه کوچیک خدا کنه بخیر بگذره. شما کی عمل کردی چقدر طول کشید خوب شی؟

سپردم به خدا..
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792