الان یکیو دیدم عکسش عین عکس من بود. حالا عکسم تحفه ای هم نیستا. ولی بدم میاد یکی ازم تقلید کنه چون معمولا هم میگن که نهههههه تو از من تقلید کردی و "حسود" هم هستن ادمای تقلیدکار. یاد دوستای حسودم میفتم میخوام گریه کنم. ادم حسود خیلی بده. به محض اینکه فهمیدین دوستتون حسوده باش قطع رابطه کنید تا اسیب نبینید
🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
نه این عکس پروفایل نی نی سایتمو دیدم یه کاربر دیگه ام گذاشته. یادم افتاد دانشجو که بودم، یکی از دوستام حرف زدنشو، اداهاشو، ژست عکسای تلگرامشو لباس پوشیدنشو.... همه رو از من تقلید یا حتی کپی میکرد. بعدم میگف نخیر تو ازم تقلید میکنی🤢